Wonderland – årets tema på TEDx-talks i Stockholm

Wonderland – årets tema på TEDx-talks i Stockholm

Den 24 november återvänder TEDxStockholm till Radisson Blu Waterfront. Denna gång hålls eventet på temat Wonderland, något som ska väcka fantasi och utmana normer.

I år färdas TEDx-talks till Wonderland, en plats där man genom olika samtal ska ifrågasätta sina värdegrunder och utmana sina antaganden. I TEDx-talks LIVE delas innovativa idéer för första gången, och under dagen utlovas även underhållning, mat och mingel med andra kreativa TED-fans.

Årets värdar är entreprenörerna David Knutsson och Jenny Lindblad. David har tilldelats "Årets inspiratör" och driver sitt eget kommunikationsbolag för att hjälpa företag lansera sina produkter. Jenny är känd inom Stockholms startup-värld och har startat sitt eget företag med uppdraget att hjälpa individer att kommunicera bättre.

Om TedxStockholm
TEDx-programmet är utformat att hjälpa organisationer, grupper och individer att uppmuntra till samtal och möten för att dela "idéer som är värda att spridas”. TEDx-evenemang planeras och samordnas av lokala volontärer under en fri licens från TED och inkluderar både livetalare och videos från TED-event. TEDxStockholm var en av de första arrangörerna av lokala TEDx-evenemang i världen, och har sedan 2009 organiserat både större evenemang med livetalare och vanliga mindre gruppsamtal. Läs mer på www.tedxstockholm.com

Information
Visa på karta
  • Datum
    24 nov. 2018