Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Med toppmodern inredning och med evenemangs- och mötesmöjligheter lockar Radisson Blu Waterfront Hotel allt från affärsresenärer till citysemestrande barnfamiljer. Läget mitt i city gör att hotellet blir extra lättillgängligt – här finns såväl kommunikationsmedel som restauranger, nöje, sevärdheter och shopping på nära avstånd. På hotellet hittar du även RBG Bar & Grill Radisson Blu Waterfront Hotel.

Användarbilder på Radisson Blu Waterfront Hotel Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2018

Vilken brunch!! Här finns fler val på buffé bordet än de går att äta. Allt ifrån kalla sallader, till kalla huvudrätter, varma huvudrätter, pannkakor, mackor och ett långbord med efterrätter!! Visste inte vart man skulle börja. Det en... Visa hela »

Listad i: Brunch buffé
24 aug 2018

Hur bra kan en brunch vara? Kanske inte bättre än såhär! Varit där två gånger för just brunch och det har varit toppklass båda gångerna. Bra mimosa och jättegod mat! Hög kvalité och bra utbud. Brunch har ju annars en förmå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.