Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Radisson Blu Waterfront Hotel

5,0 • 2 recensioner
Radisson Blu Waterfront Hotel

Tripadvisor utsedde Radisson Blu Waterfront Hotel till 2013 års vinnare av Travelers' Chioce. Och med en utmärkelse som denna, kan man konstatera att det centralt placerade hotellet håller hög kvalitet. Med toppmodern inredning och med evenemangs- och mötemöjligheter lockar hotellet alltifrån affärsresenärer till citysemestrande barnfamiljer. Läget gör att hotellet blir extra lättillgängligt. I krokarna finns såväl kommunaltrafik som gängtalet restauranger och butiker.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2018

Vilken brunch!! Här finns fler val på buffé bordet än de går att äta. Allt ifrån kalla sallader, till kalla huvudrätter, varma huvudrätter, pannkakor, mackor och ett långbord med efterrätter!! Visste inte vart man skulle börja. Det en... Visa hela »

Listad i: Brunch buffé
24 aug 2018

Hur bra kan en brunch vara? Kanske inte bättre än såhär! Varit där två gånger för just brunch och det har varit toppklass båda gångerna. Bra mimosa och jättegod mat! Hög kvalité och bra utbud. Brunch har ju annars en förmå... Visa hela »