Är du singel? Fira 'lediga hjärtans dag' i Gallerian

För den som lever i en relation kan alla hjärtans dag, den 14 februari, vara extra betydelsefull. I Sveriges mest singeltäta stad finns det dock många som inte förknippar denna dag med romantik, choklad eller röda rosor. Gallerian bjuder nu in stadens alla singlar till 'lediga hjärtans dag'.

När alla hjärtans dag närmar sig, och samtalsämnet romantik är mer på tapeten än någon annan tid på året, kan det kännas lite extra jobbigt att vara singel. Är du en av alla dem som gillar kärleksdagens innebörd, men saknar någon att dela den med? I år satsar Gallerian på konceptet 'lediga hjärtans dag', som går ut på att samla stans singlar till ett eget firande.

– Alla hjärtans dag ska ju vara för alla hjärtan och det är dags att Stockholms singlar får den uppmärksamhet de förtjänar. Därför bjuder vi in alla Stockholms lediga hjärtan till hjärtat av Stockholm och Gallerian, säger Sandra Vanneque marknadsansvarig Gallerian.

Lediga hjärtans dag firas den 14 februari klockan 16.00–20.00. De 300 första singlarna som kommer till eventdisken på Kockstorg, i mitten av Gallerian, får varsitt presentkort laddat med 150 kronor att shoppa för samt en tote-bag med texten ”ledigt hjärta” på. Vem vet, om du tydligt visar att du är singel kanske kärleken med stort K plötsligt uppenbarar sig.

Förutom presentkort och erbjudanden, kommer det att finnas ett lovebooth där alla samlade singlar kan testa på sin första kyss, eller skicka en hjärtebild till nära och kära. Lovebooth är öppen mellan 10.00-20.00.

Du som vill fira alla hjärtans dag på ett annat sätt än detta, kan läsa våra bästa tips här.