Çok tar finkebaben till Kungsholmen

Çok tar finkebaben till Kungsholmen

Den 22 mars öppnar dönerrestaurangen Çok på Hornsbergs strand. Med Mahmut Suvakci, från bland annat Lily's Burger, i spetsen, en influgen turkisk kock och färskt kalv- och lammkött utlovar man "fine fast food" – en blandning mellan fine dining och fast food.

Utöver traditionell turkisk husmanskost som lahmacun, iskender och döner, hittar man även falafel, sides och desserter på menyn. Senare i år tillkommer även en stor uteservering.

Dörrarna till Çok öppnar klockan 16:00 den 22 mars.

Mer information: Çok

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.