Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lily's Burger Kungsholmen

4,2
13 betyg
Redigera Lily's Burger Kungsholmen

Bakom hamburgerkonceptet Lily's Burger står skådespelarna Mahmut Suvakci och Joel Kinnaman, kända från Snabba Cash. Här serverar de ambitiös snabbmat i 60-talsinspirerad ”American diner”-miljö, med allt som hör till.

Lily’s Burger har sedan starten lockat inbitna hamburgerfantaster till Hornsbergs strand på Kungsholmen. Här erbjuds amerikanska klassiker tillagade på utvalda råvaror – på menyn hittar du flera hamburgare vid sidan om olika toppings, tillbehör, dippsåser och snacks. Hamburgarna görs på svenskt kött, men det finns även vego- och veganalternativ för den som föredrar grönt. I äkta amerikansk stil serveras givetvis också milkshakes med klassiska smaker (med eller utan alkohol) och desserter. Restaurangen är KRAV-märkt och lagar sin mat med hållbarhet i åtanke.

Även lokalen går i klassiskt amerikanskt stuk, med nostalgifylld diner-känsla. Här trängs soffbås och stolar i mintgrönt, rött, svart och vitt tillsammans med bord i 60-talsstil. Till detaljerna hör även gamla registreringsskyltar, klistermärken och andra amerikanska souvenirer. Under somrarna har restaurangen en färgglad uteservering nära vattnet, men det går även att beställa takeaway och äta sin hamburgare på kajen.

Se även Lily's Burger Nytorget

Användarbilder på Lily's Burger Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Eva  Evis S.
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Charlotte A.
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Charlotte A.
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Charlotte A.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 aug 2019

Hamburgare när det är som absolut bäst. Och då menar jag inte enbart själva maten utan i kombination med omständigheterna och vädret. Åt här den första riktigt varma sommardagen i maj, jag var färdig med studierna för terminen och vi hä... Visa hela »

5 sep 2019

Hittills: Stockholms bästa glutenfria burgare! Älskar inredningen här, töntigt kanske men det känns som att hänga på stranden nånstans där det är varmt och soligt massa dagar om året. Roliga namn på burgare du kan få på de f... Visa hela »

22 jan 2018

Blir en ny recension här med helt nytt betyg (3 senast). Det har hänt en del sedan de öppnade för några år sen. Åt en helt brutalt god burgare igår, tillhör toppskiktet. Dessutom grymma pommes, riktigt bra dippar (testade tre olika) och asgod milkshak... Visa hela »

21 aug 2019

Lily's är verkligen grymt! Vi var här i somras och testade några olika burgare. Råvarorna känns riktigt fräscha och pommes helt perfekta. Dessutom riktigt skön atmosfär och genomtänkt inredning! Hade ett litet hopp om att springa på Kinnaman... Visa hela »

26 aug 2019

Gillar Lily's både här och på Södermannagatan. Bra burgare, shakes och övriga tillbehör. Känns lite dagsform på sådana här burgarbetyg men överlag bland de bättre i sin kategori

16 okt 2018

Heeelt okej burgare. Inget magiskt, inget dåligt. Bra priser och många goda ölsorter att välja mellan.

6 okt 2019

Lätt godaste burgaren i stockholm👌😋
Har gått hit nu i ett par år och jag blir aldrig besviken, hamburgaren är saftig och älskar deras hemgjorda majjonäs

29 apr 2016 · Uppdaterad

Hade svårt för Lily´s i början, men det har blivit bättre. Det är bra burgare och tillbehör. Konceptet funkar och gillar man inte kö så kan detta vara ett alternativ. Jag skulle gärna se att de byggde vidare på diner konceptet och breddade m... Visa hela »

11 maj 2016

Maten är den samma som på Söder, goda burgare som är snäppet för flottiga och supergoda nuggets med bbqsås. Men denna lokal är så otroligt liten. så får mindre betyg än Söder, även fast det är najjs att sitta på ut... Visa hela »

17 jun 2017

Var här och åt lunch och jag fullkomligt älskar konceptet med hamburgerbuffén! Man får sin burgare med bröd, ost och pommes och får sedan bygga sin egen hamburgare med flera olika tillbehör från tillbehörsbuffén som man tar själv if... Visa hela »

9 jun 2018

Åt här med familjen och alla var grymt nöjda. Ett absolut komplement för oss som älskar burgare men vill ha fler ställen att gå till.

22 dec 2014

Riktigt soft hamburgerhak, enda nackdelen är att det inte finns så många platser. Men en ÖVERjävligt god burgare och shake måste jag säga, satt som en smäck på bakfyllan

24 aug 2015

Trevlig inredning. Helt OK hamburgare men inget revolutionerande,

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.