Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lily's Burger Kungsholmen

4,2
13 betyg
Redigera Lily's Burger Kungsholmen
Lily's Burger Kungsholmen

Bakom det här burgarkonceptet står Mahmut Suvakci - känd från filmen Snabba Cash. Mahmut är utbildad kock och har jobbat på en rad topprestauranger, men nu ligger all fokus på hederlig snabbmat och saftiga burgare. Inredningen liknar en äkta 50-talsdiner med pastellfärger, bensinpumpar och glansiga skinnsoffor. Maten serveras i korgar med smörpapper i botten och burgarna är stora och saftiga. På menyn hittar du också nuggets, kycklingvingar och milkshakes. Hugg en burgare i farten för att kanske äta den på bryggan, eller slå dig ned i de amerikanska sofforna.

Se även Lily's Burger Nytorget

Användarbilder på Lily's Burger Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Eva Evis S.
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Charlotte A.
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Charlotte A.
  • Bild från Lily's Burger Kungsholmen av Charlotte A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 aug 2019

Hamburgare när det är som absolut bäst. Och då menar jag inte enbart själva maten utan i kombination med omständigheterna och vädret. Åt här den första riktigt varma sommardagen i maj, jag var färdig med studierna för terminen och vi hä... Visa hela »

5 sep 2019

Hittills: Stockholms bästa glutenfria burgare! Älskar inredningen här, töntigt kanske men det känns som att hänga på stranden nånstans där det är varmt och soligt massa dagar om året. Roliga namn på burgare du kan få på de f... Visa hela »

21 aug 2019

Lily's är verkligen grymt! Vi var här i somras och testade några olika burgare. Råvarorna känns riktigt fräscha och pommes helt perfekta. Dessutom riktigt skön atmosfär och genomtänkt inredning! Hade ett litet hopp om att springa på Kinnaman... Visa hela »

26 aug 2019

Gillar Lily's både här och på Södermannagatan. Bra burgare, shakes och övriga tillbehör. Känns lite dagsform på sådana här burgarbetyg men överlag bland de bättre i sin kategori

22 jan 2018

Blir en ny recension här med helt nytt betyg (3 senast). Det har hänt en del sedan de öppnade för några år sen. Åt en helt brutalt god burgare igår, tillhör toppskiktet. Dessutom grymma pommes, riktigt bra dippar (testade tre olika) och asgod milkshak... Visa hela »

6 okt 2019

Lätt godaste burgaren i stockholm👌😋
Har gått hit nu i ett par år och jag blir aldrig besviken, hamburgaren är saftig och älskar deras hemgjorda majjonäs

16 okt 2018

Heeelt okej burgare. Inget magiskt, inget dåligt. Bra priser och många goda ölsorter att välja mellan.

29 apr 2016 · Uppdaterad

Hade svårt för Lily´s i början, men det har blivit bättre. Det är bra burgare och tillbehör. Konceptet funkar och gillar man inte kö så kan detta vara ett alternativ. Jag skulle gärna se att de byggde vidare på diner konceptet och breddade m... Visa hela »

11 maj 2016

Maten är den samma som på Söder, goda burgare som är snäppet för flottiga och supergoda nuggets med bbqsås. Men denna lokal är så otroligt liten. så får mindre betyg än Söder, även fast det är najjs att sitta på ut... Visa hela »

17 jun 2017

Var här och åt lunch och jag fullkomligt älskar konceptet med hamburgerbuffén! Man får sin burgare med bröd, ost och pommes och får sedan bygga sin egen hamburgare med flera olika tillbehör från tillbehörsbuffén som man tar själv if... Visa hela »

9 jun 2018

Åt här med familjen och alla var grymt nöjda. Ett absolut komplement för oss som älskar burgare men vill ha fler ställen att gå till.

22 dec 2014

Riktigt soft hamburgerhak, enda nackdelen är att det inte finns så många platser. Men en ÖVERjävligt god burgare och shake måste jag säga, satt som en smäck på bakfyllan

24 aug 2015

Trevlig inredning. Helt OK hamburgare men inget revolutionerande,

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.