Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lily's Burger Kungsholmen

3,5 • 6 recensioner
Lily's Burger Kungsholmen

Bakom det här burgarkonceptet står Mahmut Suvakci - känd från filmen Snabba Cash. Mahmut är utbildad kock och har jobbat på en rad topprestauranger, men nu ligger all fokus på hederlig snabbmat och saftiga burgare. Inredningen liknar en äkta 50-talsdiner med pastellfärger, bensinpumpar och glansiga skinnsoffor. Maten serveras i korgar med smörpapper i botten och burgarna är stora och saftiga. På menyn hittar du också nuggets, kycklingvingar och milkshakes. Hugg en burgare i farten för att kanske äta den på bryggan, eller slå dig ned i de amerikanska sofforna.

Se även Lily's Burger Nytorget

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.
Saga S.

Var här och åt lunch och jag fullkomligt älskar konceptet med hamburgerbuffén! Man får sin burgare med bröd, ost och pommes och får sedan bygga sin egen hamburgare med flera olika tillbehör från tillbehörsbuffén som man tar själv if... Visa hela »

Christian H.

Riktigt soft hamburgerhak, enda nackdelen är att det inte finns så många platser. Men en ÖVERjävligt god burgare och shake måste jag säga, satt som en smäck på bakfyllan

Omid A.

Trevlig inredning. Helt OK hamburgare men inget revolutionerande,

Erica P.

Maten är den samma som på Söder, goda burgare som är snäppet för flottiga och supergoda nuggets med bbqsås. Men denna lokal är så otroligt liten. så får mindre betyg än Söder, även fast det är najjs att sitta på ut... Visa hela »

Magnus Å.

Hade svårt för Lily´s i början, men det har blivit bättre. Det är bra burgare och tillbehör. Konceptet funkar och gillar man inte kö så kan detta vara ett alternativ. Jag skulle gärna se att de byggde vidare på diner konceptet och breddade m... Visa hela »