Ölbryggare öppnar krog och ölbar på Kungsholmen

Skaparna bakom det populära lagerölet Heartbeat, ölmakarna Dunder & Krut, öppnar nu en oas för livsnjutare mitt i Stockholm. På Industrigatan 2 kommer man kunna äta mexikanskinspirerad mat och dricka hantverksöl.

Industrigatan 2 är både namnet och adressen när det öppnar en ny ölbar och restaurang på Kungsholmen, den 8 januari.

– Industrigatan 2 är vårt sätt att visa folket vår kärlek till mat, öl och människor. Vi vill skapa en miljö som känns hemma. Det där stället som är en självklarhet för det hårt arbetande kompisgänget att mötas efter jobbet, det där stället dit man tar sina gäster för att visa upp Stockholms bästa sidor och det där stället där du alltid välkomnas som en vän, säger Thomas Nilsson, VD för Industrigatan 2 och Dunder & Krut.

Menyn återspeglar Dunder & Kruts filosofi: Råvara, hantverk och glimten i ögat. Menyn hämtar sina influenser från det mexikanska köket och är utformad för socialt ätande. Ölmenyn är givetvis också gedigen och restaurangen kommer, utöver sin egen öl, erbjuda totalt tio andra öl på fat. Fokus kommer att ligga på att lyfta lokala bryggerier.

– Vi lägger stor vikt vid hantverket kring maten såväl som ölen, men också upplevelsen att komma till vår restaurang. Vi vill vara ditt andra vardagsrum för umgänge och glädje. Vi ska vara värda omvägen för dig som inte bor eller jobbar i närheten, men som vill njuta av riktigt god mat och öl på Stockholms bästa mötesplats.