Stenugnsbageriet Le Violon Dingue

4,8
8 betyg
Bageri
Café
Stenugnsbageriet Le Violon Dingue
4,8
8 betyg

Litet, populärt stenugnsbageri nära Drottninggatan med rustik känsla och mängder av bullar och bröd. Här serveras kaffe och mackor i farten, men också matiga sallader och soppor till lunch, såsom rödbetssoppa, jordärtskocka och butternut (samtliga av dessa laktosfria). På utsidan finns enkla stolar om du är trött i benen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Stenugnsbageriet Le Violon Dingue Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
8

Recensioner av Stenugnsbageriet Le Violon Dingue

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag är knappast ensam om att vara en dagdrömmare. Det är nog fler än färre som ibland, medvetet eller omedvetet, låter tankarna löpa fritt och färdas till platser långt långt bort. I mitt fall är det nästan alltid musik som öppnar p...

Listad i: Hall of Fame

Fantastiskt hål i väggen. Oslagbart bröd, fantastiska bullar. Har luncher ibland såsom soppa kombo pizza. Det är så nice att man blir lite ledsen att man inte kan sitta, då det som sagt verkligen är ett hål i väggen.

Ett av mina favoritlunchställen. Ett litet hål i väggen!
Till lunch serveras olika soppor som är vegetariska eller veganska i take away koppar. Du kan köpa till en god ostfralla för att göra lunchen mer matig och på onsdagar serveras en pizzaslice med b...

Listad i: Lunch nära jobbet

Enkelt och bra. Synd att man inte kan sitta här. Fåtal platser ute på sommaren. Soppa och pizza på onsdagar! Bageriutbud också bra.

Litet men mysigt bageri mitt i city.

Pyttelitet, hippt och trevligt. Utbudet är gediget och personalen kör hårt på hawaiiskjortor och hiphop. På onsdagar har de en bra lunchdeal med soppa inkl pizzaslice eller ostmacka som är extremt populär, men det går undan bakom disken. Kaffet är tip...

Godaste kakorna och bullarna jag någonsin ätit!
Långa köer på morgonen och vid lunchtid.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
8

Representerar du Stenugnsbageriet Le Violon Dingue?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Stenugnsbageriet Le Violon Dingue?

Stenugnsbageriet Le Violon Dingue ligger på Olof Palmes gata 12, 111 37, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 150m).