Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ölbistron no. 50

5,0 • 5 recensioner
Ölbistron no. 50

Hos Ölbistron no. 50, i Elefantpojkens gamla lokaler vid Tjärhovsplan, kan man dricka hantverksöl och äta rätter som hamburgare, smörrebröd och veckans korv. Fokus ligger på noga utvalda brygder producerade i Stockholmsområdet, men också på spännande öl-snackisar.

Bakom Ölbistron no. 50 står bland annat några av de som driver Kungsbryggeriet i Älta. Därför kan du alltid förvänta dig att hitta denna öl på kran. Men den får också sällskap av säsongsbrygder och öl från mindre kända producenter och mikrobryggerier. Och den som inte vill dricka öl hittar både alkoholfria alternativ, äppelcider och en drinklista med klassiska cocktails.

Den som blir sugen på att äta något till drycken hittar både smörrebröd, korv och hamburgare nedskrivet på den svarta tavlan ovanför ingången. Till lunch serveras soppa, husman och svensk högrevshamburgare. Salladsbuffé, kaffe, bröd och soppa ingår.

Maten är okomplicerad, liksom stämningen som ska kännas god, avslappnad och opretentiös. Det finns höga barpallar och bänkar att sitta vid inomhus men om vädret tillåter lockar uteserveringen med sitt solläge hela dagen. Ett lokalt tillhåll för alla som gillar hantverksmässig öl och enklare tilltugg, helt enkelt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fantastiskt trevlig personal som tar mat och dryckhantverket på allvar. Sagolikt goda smörrebröd och lökringar. Passar väldigt bra till Kungsbryggetiets pilsner.

Håller tummarna för att tryffelmsjonäsen kommer finnas på menyn inom kort.

Oj vilken personal , Grym upplevelse både mat och dryck

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Baren är en söt hörnet med uteservering med riktigt god mat och öl, min nya hangout-plats.

Great selektion of local beers!

Mysig Ölbar på söder. Stort utbud på lokal öl