Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Meatballs for the People

3,0
2 betyg
Redigera Meatballs for the People
Meatballs for the People

Kärleken till köttbullar fick Bockholmengruppen att öppna ett helt ställe ägnat åt våra rullade husmansklassiker. Resultatet, Meatballs for the People, är en kombinerad restaurang och butik mitt i Sofo där man kan äta och köpa ekologiska köttbullar, färdigpaketerade eller i lösvikt.

Köttbullar är en seglivad och älskad klassiker här i Sverige, men vem har egentligen sagt att de måste vara gjorda på kött? Meatballs har breddat utbudet och erbjuder många olika former av eko-köttbullar i kylarna; allt från vegetariska varianter till köttbullar gjorda på exempelvis tupp, älg eller unggris. Mottot är att servera ”världens bästa köttbullar”, precis som om det var din egen mormor som stod i köket. Det går även att hitta tillbehör lagade på råvaror från specifika gårdar, eller helt enkelt beställa take away.

I den rustika restaurangen serveras både köttbullar och internationella rätter till lunch och middag. Här kan man även hitta ett stort utbud av hantverksöl och cocktails i baren, samt öl till hunden. Bortsett från att äta kan man även mötas upp över en AW och lyssna på dj:s som spelar på onsdagar och torsdagar.

Användarbilder på Meatballs for the People Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 dec 2014 · Uppdaterad

Jag älskar nya originella koncept som Meatballs. Jag har bara hunnit testa en gång hittills, och det var ett lyckat besök. Välkomnades av fantastiskt trevlig personal, som alltid när det gäller Bockholmen-gruppen, och köttbullarna var bra. Finns ett flertal olika... Visa hela »

20 maj 2015

En mycket mysig lokal och roligt koncept med att bara servera köttbullar med tillbehör. Dock tycker jag att priset är lite väl dyrt för maten man får. Men god mat och och trevlig personal.