Meatballs for the People

3,7
6 betyg
$$$
Svensk restaurang
Meatballs
3,7
6 betyg
Meatballs i en mening: Rustik restaurang med fokus på köttbullar

Kärleken till köttbullar fick Bockholmengruppen att öppna ett helt ställe ägnat åt våra rullade husmansklassiker. Resultatet blev Meatballs for the People, en restaurang mitt i Sofo där man kan äta köttbullar i många olika utföranden.

Köttbullar är en seglivad och älskad klassiker här i Sverige, men vem har egentligen sagt att de måste vara gjorda på kött? Meatballs har breddat utbudet och erbjuder många olika former av köttbullar i kylarna; allt från vegetariska varianter till köttbullar gjorda på exempelvis vildsvin, älg eller björn. I största möjliga mån använder man sig av ekologiska råvaror, och enbart gårdsbestämt kött. Mottot är att servera ”världens bästa köttbullar”, precis som om det var din egen mormor som stod i köket.

I den rustika lokalen serveras köttbullar i både svensk och internationell tappning till lunch och middag. Bortsett från att äta kan man även mötas upp över en AW i baren, där det erbjuds ett stort utbud av hantverksöl, vin, klassiska drinkar samt cocktails i Meatballs egen tappning, smaksatta för att matcha köttbullarna. Svårt att få hundvakt? Inga problem, vovvar är inte bara välkomna, utan de har även en helt egen sektion med godsaker på menyn. 

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Meatballs Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Recensioner av Meatballs

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Jag älskar nya originella koncept som Meatballs. Jag har bara hunnit testa en gång hittills, och det var ett lyckat besök. Välkomnades av fantastiskt trevlig personal, som alltid när det gäller Bockholmen-gruppen, och köttbullarna var bra. Finns ett flertal olika...

Det är inte så ofta jag hamnar på Söder men idag hade vi vägarna förbi och bestämde oss för ett lunchbesök på Meatballs for the people. Högst ordinära köttbullar (man kan välja vilken typ av djur du vill att köttet ska kom...

En mycket mysig lokal och roligt koncept med att bara servera köttbullar med tillbehör. Dock tycker jag att priset är lite väl dyrt för maten man får. Men god mat och och trevlig personal.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Representerar du Meatballs for the People?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Meatballs for the People?

På Meatballs for the People serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Husmanskost
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Meatballs for the People?

Meatballs for the People ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar Meatballs for the People lunch?

Ja, Meatballs har lunchserveringar.

Vilken typ av stämning är det på Meatballs for the People?

Vi skulle beskriva stämningen på Meatballs for the People som mysig och lite lugnare.

Får jag ta med min hund på Meatballs for the People?

Ja, Meatballs for the People är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker restaurangen.

Var ligger Meatballs for the People?

Meatballs for the People ligger på Nytorgsgatan 30, 116 40, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 450m).