Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Meatballs - For the People

3,0 • 2 recensioner
Meatballs - For the People

Kärleken till köttbullar fick Bockholmsgruppen (Nytorget 6Nybrogatan 38 m fl) att öppna ett helt ställe ägnat åt våra rullade husmansklassiker. Resultatet, Meatballs - For the People, är en kombinerad restaurang och butik mitt i Sofo där du kan köpa ekologiska köttbullar, färdigpaketerade eller i lösvikt.

Köttbullar är en seglivad och älskad klassiker här i Sverige, men vem har egentligen sagt att de måste vara gjorda på kött? Meatballs har breddat utbudet och erbjuder minst 14 olika former av eko-köttbullar i kylarna; allt från vegetariska varianter till köttbullar gjorda på exempelvis tupp, älg eller unggris. Glöm de djupfrysta gamla släktingarna; här är mottot att servera ”världens bästa köttbullar”, precis som om det var din egen mormor som stod i köket. Det går även att hitta tillbehör lagade på råvaror från specifika gårdar, eller att helt enkelt beställa en vanlig take away.

Annars är det bara att slå sig ner i restaurangen; som köttbulleria rullar Meatballs delikatesser både till lunch och middag. Här erbjuds dagens lunch samt en kvällsmeny bestående av såväl svenska klassiker som italienska pastainslag. För den som föredrar lite mer alternativa köttbullar är det bara att säga till. Och är du sugen på en öl till maten är det inte heller några problem – ölutbudet rymmer både IPA och pale ale. Hela paketet serveras i en rustik liten lokal med retroinslag där både butik och restaurang får plats. Åtgången på platser är snabb.

Bockholmengruppen:
Djurgårdsbrunns Värdshus
Bockholmen Hav & Restaurang
Nybrogatan 38
Nytorget 6
Meatballs - For the People
Le Rouge
Österlånggatan 17
Dalarö Skans
Vinköket

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Jag älskar nya originella koncept som Meatballs. Jag har bara hunnit testa en gång hittills, och det var ett lyckat besök. Välkomnades av fantastiskt trevlig personal, som alltid när det gäller Bockholmen-gruppen, och köttbullarna var bra. Finns ett flertal olika... Visa hela »

Mattias F.

En mycket mysig lokal och roligt koncept med att bara servera köttbullar med tillbehör. Dock tycker jag att priset är lite väl dyrt för maten man får. Men god mat och och trevlig personal.