Kungsholmens Vinbar

4,2
11 betyg
$$$
Vinbar
Kungsholmens Vinbar
4,2
11 betyg

På Fleminggatan, ett stenkast från Fridhemsplan, hittar du Kungsholmens Vinbar. Här varierar menyn från dag till dag, både vad gäller mat och vin. Boka bord i restaurangen eller slå dig ner på uteserveringen längs med gatan.

På Kungsholmens Vinbar finns en stor förkärlek för god mat och gott vin – helst i kombination. Vinlistan är generös, med såväl rött och vitt som mousserande och orange på glas och flaska. Deras à la carte består framförallt av europeiska smårätter med smaker från Medelhavet. Välj mellan snacks, ost och chark, mindre rätter som carpaccio och burrata eller en större rätt såsom risotto. Många av rätterna går att kombinera för att få ihop en komplett måltid, om man vill dela sinsemellan. Självklart finns desserter också, söta som syrliga.

Att du befinner dig på en vinbar är det svårt att ta miste på när du går in i lokalen på Fleminggatan 62. Här pryds skåp och hyllor av vinflaskor och glas. Interiören består av murriga färgval, med marockanskt golvkakel och bord och stolar för olika stora sällskap. Uteserveringens placering erbjuder sol under vissa tider för den som vill dricka vin i värmen.

Till Kungsholmens Vinbar välkomnas alla som vill njuta av mat och vin i en avslappnad atmosfär.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
11

Recensioner av Kungsholmens Vinbar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hoppade in här för ett glas vin innan middag. Fick inte riktigt den där mysiga feelingen när jag klev in som man önskar på en vinbar. Dock tror jag att det är ett välfyllt ställe sena kvällar och helger. Finns en hel del viner att köpa på...

Riktigt mysigt att slinka in en lördag, ta något att dricka, ta något plock att äta. Njut av atmosfären, den trevliga personalen och surra med de andra gästerna. och perfekt ställe för en annan som pluggar vin att få plugga lite praktiskt då mö...

Så trevlig och kunnig personal. Goda vi er och mysig miljö

Ny meny och som vanligt fantastiska viner. Personalens uppmärksammade och trevliga bemötande gör att jag varmt kan rekommendera KV för ett besök - efter jobbet, ihop med en god vän eller med din käresta.

Absolutely lovely wine bar. Pamela, the owner, greeted us in english and showed us to our table. She took a genuine interest in understanding our wine preferences and introduced us to some fantastic wines. The German Pinot in particular was a delight! 10/10 would recommend.

Paradis för vinälskare. Här finns det så många olika viner på glas att njuta av. Gott att äta till och en kunnig personal. Dessutom är dom mycket trevliga och atmosfären är skön. Me Like 👍🏻

Fantastiskt ställe med mycket goda viner och jättegod mat! Rekommenderar ett besök!

Sååå bra! God mat, fantastiska viner, mysig och härlig atmosfär! Rekommenderas varmt!

Så mysigt ställe med bra mat fantastiska viner och härlig atomsfär. Ett ställe som lätt kan bli mitt stamställe

Dåligt service!

Supertrevligt och goda viner, men trist att bli ombedd att gå eftersom de vill få in nya matgäster, trots att vi hade kvar i glasen.
Så kort sagt smit gärna in på ett gott glas men sitt inte kvar länge, för då är du inte riktigt önskvä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
11

Representerar du Kungsholmens Vinbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Kungsholmens Vinbar?

Vi har klassificerat Kungsholmens Vinbar som:

  • Vinbar

Vilken typ av mat serveras på Kungsholmens Vinbar?

På Kungsholmens Vinbar serveras bland annat:

  • Medelhavet
  • Europeiskt
  • Smårätter

Vad kostar det att äta på Kungsholmens Vinbar?

Kungsholmens Vinbar ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Kungsholmens Vinbar uteservering?

Ja, Kungsholmens Vinbar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Vilken typ av stämning är det på Kungsholmens Vinbar?

Vi skulle beskriva stämningen på Kungsholmens Vinbar som mysig och lite lugnare.

Var ligger Kungsholmens Vinbar?

Kungsholmens Vinbar ligger på Fleminggatan 62B, 112 45, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 300m).