Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Retro Kungsholmen

0,0
0 recensioner
Redigera Retro Kungsholmen
Retro Kungsholmen

Retro är precis vad namnet utlovar - en nostalgidoftande sportbar och restaurang med Amerikana-vibbar och stil. Här finns något såväl för 80-talsfetichister som för sportintresserade och alla som är ute efter en amerikansk måltid eller något att dricka.

Med den tredje upplagan av sportbaren på Sankt Eriksgatan kan matcherna följas på storbildsskärmar även på Fridhemsplan/Kungsholmen. Ambitionen är att locka allt från kollegor till kompisgäng och familjer. Hit kommer du för en AW, en öl, en amerikansk diner-middag eller givetvis för att se sportmatcherna på stora skärmar. Lokalen är fylld av plattskärmar där det mesta i sportväg, som allsvenskan, Champions League eller Elitserien, kan skådas från alla platser. Självklart visas HD när matcherna sänds som detta.

Trots sporttemat är Retro alltså mer än bara sportbar. Här finns retro-stilen, atmosfären och en meny med utvalda råvaror och kvalitetskött för att även förhöja smakupplevelsen. På den amerikanskinspirerade matsedeln finns allt från Buffalo wings till fajitas, hamburgare och stekar. Toppa med en dessert som Oreo Cookie Dream och du har en helgjuten Amerika-kväll. Eller kör något av AW-paketen, som hamburgartallrik och Norrlands Guld för 99 kr. En skön avslutning på dagen med mingel bland mixad publik. För förhöjd kollektiv stämning, ta dig hit när något större sportevenemang pågår - men kom då ihåg att boka bord.

Se även: Retro SoFo, Retro Odenplan, The Crib by Retro, Retro Hornstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Retro Kungsholmen!

Användarbilder på Retro Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild