Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Retro Kungsholmen

5,0
1 betyg
Redigera Retro Kungsholmen

Retro är precis vad namnet utlovar - en nostalgidoftande sportbar och restaurang i amerikansk stil. Här finns något för såväl sportintresserade som för alla som är ute efter en amerikansk måltid eller något att dricka.

Med den tredje upplagan av sportbaren Retro kan matcherna följas på storbildsskärmar även på Kungsholmen. Ambitionen är att locka allt från kollegor till kompisgäng och familjer. Hit kommer du för en AW, en öl, en amerikansk middag eller givetvis för att se sportmatcherna på stora skärmar. Lokalen är fylld av plattskärmar där det mesta i sportväg, som allsvenskan, Champions League eller Elitserien, kan skådas från alla platser. Självklart visas HD när matcherna sänds i detta format.

Trots sporttemat är Retro mer än bara en sportbar. Här finns retro-stilen, atmosfären och en meny med utvalda råvaror för att även förhöja smakupplevelsen. På den amerikanskinspirerade matsedeln finns allt från hamburgare till pizza, steak och desserter. Man kan även ta en AW med mingel bland mixad publik. För förhöjd kollektiv stämning, ta dig hit när något större sportevenemang pågår, men kom då ihåg att boka bord.

Se även Retro Sveavägen, Retro SoFo, Retro Hornstull, The Crib by Retro

Användarbilder på Retro Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild