Retro Kungsholmen

5,0
3 betyg
$$
Sportbar
Hemsida
Instagram
Retro
5,0
3 betyg
Hemsida
Instagram

Retro är precis vad namnet utlovar - en nostalgidoftande sportbar och restaurang i amerikansk stil. Här finns något för såväl sportintresserade som för alla som är ute efter en amerikansk måltid eller något att dricka.

Med den tredje upplagan av sportbaren Retro kan matcherna följas på storbildsskärmar även på Kungsholmen. Ambitionen är att locka allt från kollegor till kompisgäng och familjer. Hit kommer du för en AW, en öl, en amerikansk middag eller givetvis för att se sportmatcherna på stora skärmar. Lokalen är fylld av plattskärmar där det mesta i sportväg, som allsvenskan, Champions League eller Elitserien, kan skådas från alla platser. Självklart visas HD när matcherna sänds i detta format.

Trots sporttemat är Retro mer än bara en sportbar. Här finns retro-stilen, atmosfären och en meny med utvalda råvaror för att även förhöja smakupplevelsen. På den amerikanskinspirerade matsedeln finns allt från hamburgare till pizza, steak och desserter. Man kan även ta en AW med mingel bland mixad publik. För förhöjd kollektiv stämning, ta dig hit när något större sportevenemang pågår, men kom då ihåg att boka bord.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Retro Användarbilder

Recensioner av Retro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep. 2023

Trevlig personal och mycket prisvärd

6 apr. 2023

Otrolig service, god mat och dryck!

19 feb. 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

4 jan. 2023

Han inte ens komma in. Skulle se JVM matchen i kväll efter middagen på ölstugan. Gick inte, hade troligen för mycket snöyr i ögonen så de trodde jag var full. Inkompetenta vakter!! Deras sorg dock, bara å gå till ett bättre ställe.