Retro Kungsholmen

4,0
4 betyg
$$
Sportbar
Retro
4,0
4 betyg

Retro är precis vad namnet utlovar - en nostalgidoftande sportbar och restaurang i amerikansk stil. Här finns något för såväl sportintresserade som för alla som är ute efter en amerikansk måltid eller något att dricka.

Med den tredje upplagan av sportbaren Retro kan matcherna följas på storbildsskärmar även på Kungsholmen. Ambitionen är att locka allt från kollegor till kompisgäng och familjer. Hit kommer du för en AW, en öl, en amerikansk middag eller givetvis för att se sportmatcherna på stora skärmar. Lokalen är fylld av plattskärmar där det mesta i sportväg, som allsvenskan, Champions League eller Elitserien, kan skådas från alla platser. Självklart visas HD när matcherna sänds i detta format.

Trots sporttemat är Retro mer än bara en sportbar. Här finns retro-stilen, atmosfären och en meny med utvalda råvaror för att även förhöja smakupplevelsen. På den amerikanskinspirerade matsedeln finns allt från hamburgare till pizza, steak och desserter. Man kan även ta en AW med mingel bland mixad publik. För förhöjd kollektiv stämning, ta dig hit när något större sportevenemang pågår, men kom då ihåg att boka bord.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Retro Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Recensioner av Retro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevlig personal och mycket prisvärd

Otrolig service, god mat och dryck!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Han inte ens komma in. Skulle se JVM matchen i kväll efter middagen på ölstugan. Gick inte, hade troligen för mycket snöyr i ögonen så de trodde jag var full. Inkompetenta vakter!! Deras sorg dock, bara å gå till ett bättre ställe.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Representerar du Retro Kungsholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Retro Kungsholmen?

Vi har klassificerat Retro som:

  • Sportbar
  • Budgetbar

Vilken typ av mat serveras på Retro Kungsholmen?

På Retro Kungsholmen serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Pubmat

Vad kostar det att äta på Retro Kungsholmen?

Retro Kungsholmen ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Retro Kungsholmen uteservering?

Ja, Retro Kungsholmen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Är Retro Kungsholmen barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Retro som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Retro Kungsholmen?

Retro Kungsholmen ligger på Sankt Eriksgatan 22, 112 39, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 150m).