Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bluesbaren

3,0
1 betyg
Redigera Bluesbaren

Intim och gemytlig bar mitt på Hornsgatan, där hjärtat klappar för bluesmusiken. Bluesbaren bjuder på livespelningar från onsdag till lördag, och på scen dyker både större och mindre artister upp. Rätterna på menyn bär namn som Nina Simone, John Lee Hooker och Roffe Wikström.

Mitt emot Bysistorget mellan Mariatorget och Zinkensdamm hittar du Bluesbaren, en av Södermalms mest passionerade musikbarer. Hit kommer den som uppskattar mat och dryck i gott sällskap, inte minst musikens – och framförallt bluesens. Bluesbaren tycker nämligen själva att det är en musikgenre som det borde höras mer av.

Här ska alla känna sig som hemma. Glöm allt groll för en stund och var dig själv. Varje kväll underhålls gästerna med livespelningar, och vill man äta går det också. Kanske kommer du på det i stunden eller så är det därför du är här – det är bara att slå sig ner vid ett ledigt bord, på Bluesbaren är det endast drop-in som gäller.

I köket tillagas klassiker som oxfilé, kycklinggryta och biff rydberg, men även vegetariska alternativ såsom halloumiburgare. I baren serveras vin, öl, alkoholfria alternativ och kaffe.

Den färgglada lokalen har karaktäristiska inredningsdetaljer som gitarrer, fotografier av gamla bluesikoner och fåtöljer i retrostil. Det finns även en uteservering som syns på långt håll med sina färggranna stolar.

Användarbilder på Bluesbaren Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jun 2018

Kul ställe med framförallt trevlig personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.