Bar Hommage

3,9
14 betyg
Bar
Bar Hommage
3,9
14 betyg

Franska bistron Hommage, som ligger i en gammal brandstation nära Mariatorget, fick i början av 2015 sällskap av en lite "mognare" kvartersbar där du serveras pastis och starkvinsdrinkar nästan hela veckan. Här är det även värt att hålla utkik efter aktuella dj:s och happenings. Barchefen Ola Carlson kommer från ställen som Häktet och Le Noceur.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
14

Recensioner av Bar Hommage

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var bara förbi på en AW, men otroligt mysig lokal och uteservering! Fick verkligen utomlands-känsla med trottoar-uteserveringen. Kommer tillbaka för att prova maten!

I en mysig gammal brandstation på Krukmakargatan ligger Bar Hommage, som 2017 vann pris som bästa bar. 2020 omvandlades den till vinbar, men blev 2021 cocktailbar igen. Stämningen är familjär men musiken väl hög för att kunna prata. Det är tydligt att de...

På Bar Hommage går du med den du håller på att bli kär i. Konstigt nog hamnar du här efter att ha handlat franska ostar på ICA Aptiten som ligger i hörnet. Det var tänkt att detta skulle vara ett snabbt pitstop, men plötsligt känner du dig...

·

Jag har längtat länge att besöka denna baren. Hört jättebra om deras drinkar men jag tyckte dessvärre inte att de var så bra. Vi kan ha haft för höga förväntningar eller helt enkelt valt fel drinkar.

Grymma drinkar, bra stämning. Litet, på sommaren finns några platser ute på gatan också

·

Gå dit om ni vill va i en trevlig lokal, med otrevlig personal.

Det här är en riktig Stockholmspärla! Kunnig och lyhörd personal. Fantastisk mat och oefterhärmlig miljö. Är stolt stammis sen 2013.

Mitt sällskap fick en avhyvling av en person i personalen för att vi var där för att fira en vän som fyllde år. Bland det sjukaste jag varit med om på en bar, där vi dessutom spenderat tusentals kronor under kvällen. Första och sista gången j...

Trevlig personal. Väldigt kompetent samt serviceinriktade. Helhetsintrycket från både restaurang och bar var exemplariskt.

Fick hjälp av personalen med att hitta vad som passade mig. Blev väldigt nöjd med vad bartendern rekommenderade.

Bästa baren i Stockholm, godaste drinkarna och väldigt trevlig personal!

Fantastic service and outstanding cocktails, so happy we found this little hidden gem!

Underbar lokal, stämningen är alltid på topp! Aldrig haft en dålig kväll på Bar Hommage!

Listad i: Favourites

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
14

Representerar du Bar Hommage?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Bar Hommage?

Vi har klassificerat Bar Hommage som:

  • Cocktailbar

Var ligger Bar Hommage?

Bar Hommage ligger på Krukmakargatan 22, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Zinkensdamm (ca 350m).