Harry B James

3,7
13 betyg
Pub
Hemsida
Instagram
Harry B James
3,7
13 betyg
Hemsida
Instagram

Harry B James är en kombination av steakhouse, bar och karaoke. Här serveras bland annat burgare, fajitas och grillat kött, men det går givetvis lika bra att ta en afterwork-öl och sjunga en trudelutt.

Föreslå ändringar

Recensioner av Harry B James

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 mars 2019

Jösses Amalia vad det rycker i mig när jag drömmer mig tillbaka till den här pärlan.

Hade det inte varit för en olycksalig skallning av en vakt hade jag nog varit här mer, det va alltså jag som råkade skalla vakten.

Året va 2010... Visa hela »

25 maj 2023

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag brukar inte skriva recensioner om restauranger men det här är ett ställe där man absolut INTE ska gå!

Servitören glömde en av pommes frites och våra drycker smakade som vatten men detta var inte det största problemet. De har av misstag drag... Visa hela »

24 apr. 2019

Ja vad ska man säga om detta ställe. Har i alla år legat på Regeringsgatan, men ligger numera i Victorias gamla lokal i Kungsträdgården. Personalen och tåget är dom samma. Stor lokal. Funkar som spontan-AW-ställe.

22 nov. 2023

Lätt Stockholms bästa karaoke ställe med billig cider :)

17 juli 2023

Väldigt god mat och proffsig service

2 juli 2023

Trevlig personal och härlig sommarkänsla på uteserveringen! Jag åt en gudomlig bakad potatis och min pojkvän åt en kycklingburgare som var riktigt krispig och god! Detta ställe får man bara inte missa!

27 juni 2023

Väldigt trevligt ställe

11 sep. 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

"Kunde inte göra någonting" är ingen riktig apoligise för maten är över en halvtimme försenad. Inget sades till mig medan jag väntade. Ingen ersättning erbjöds heller. - Ingen bra dag för reatauranten, hoppas det inte är en regel... Visa hela »

7 nov. 2020

Översätt till svenska »

The most rude and awful guards! Really disrespectful

9 juli 2020

Njae, karaokehållarna är bra, men stället så sunkigt efter flytten till Kungsan. Blev åldersdiskriminerad för första gången. Efter en rökpaus där jag planerade framträdandet tillsammans med karaokevärden blev jag inte insläppt igen... Visa hela »

22 nov. 2023
22 nov. 2023
22 nov. 2023