Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Le Hibou

Le Hibou (som betyder uggla på franska) är en takterass och cocktailbar beläget på översta våningen hos Bank Hotel. Här kan du dricka klassiska och innovativa cocktaildrinkar, och det finns även ett stort utbud av alkoholfria alternativ.

Se även Bank Hotel, Bonnie's, Sophie's Bar, Papillion, Art Space

Användarbilder på Le Hibou Visa alla

  • Lägg till bild
  • Brunch and bubbles - Bild från Le Hibou av Isabelle W.
  • Brunch and bubbles - Bild från Le Hibou av Isabelle W.
  • Drinkar (ej i brunchpaket) - Bild från Le Hibou av Isabelle W.
  • Brunch and bubbles - Bild från Le Hibou av Isabelle W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jul 2019

Le hibou har absolut blivit ett favoritställe denna sommaren!

För att börja med inredningen som andas lyxigt "hemma hos"-repotage och vem älskar inte det? Hemtrevligt OCH lyxigt! Svårslaget, minst sagt!
Med två terrasser kan man om man har tur l... Visa hela »

8 jan 2020 · Uppdaterad

Kan det vara Stockholms bästa cocktailbar? Ett litet mysigt vardagsrum men fantastiska drinkar, lugn och härlig stämning och perfekt när man vill ha den där lyxigt mysiga drinkupplevelsen.

För det första så är drinkmenyerna väldigt snygga,... Visa hela »

Listad i: Ett glas bubbel
24 maj 2019

Wow för Le Hibou! Det här stället är här för att stanna! Det känns som att kliva in ett exklusivt vardagsrum, superfin bar! De finns två taktrasser att välja på och soffor inomhus. Detaljerna är väl genomtänkta.

Drinkarna ä... Visa hela »

29 apr 2021

Bagels and bubbles på Le Hibou! Brunchkonceptet är verkligen en vinnare, välj pålägg och det ingår ett glas champagne för 495kr. Nybakade bagels (smakade det som i alla fall) och goda pålägg som avokado och färskost, Skagen, pastrami samt lite gr... Visa hela »

8 jun 2019

Le Hibou är Stockholms nya smultronställe. Otroligt genomtänkt. Fantastisk interiör. Två terasser med magisk utsikt över Stockholms takåsar. Här kommer jag att hänga många kvällar i sommar!

Listad i: D R I N K
4 jun 2020

Det här är mitt nya favoritställe <3 Åh, vad jag gillar Le Hibou! Men vem är inte svag för takterasser. Litet ställe men otroligt mysigt. Väldigt klassiskt och lyxigt inrett. Beige heltäckningsmatta, vilket gör det lite mysigt också. Detta... Visa hela »

5 mar 2020

När man kommer upp ur hissen känns det som att kliva in i en lyxig lägenhet i NewYork.
Älskar Le Hibou, tycker det är magiskt!
Supertrevlig personal, vackra drinkar och en fantastik utsikt. Tillåter vädret så måste ni ta en tur ut på ba... Visa hela »

13 maj 2020

Skulle kunna få en femma för att jag tycker det är den trevligaste takbaren i Sthlm, men att det tenderar att vara väldigt överfullt drar ändå ner det till en fyra.

Listad i: Favourites

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.