Kollektivet Livet Bar & Scen

5,0
2 betyg
Bar
Scen
Hemsida
Instagram
Kollektivet Livet Bar & Scen
5,0
2 betyg
Hemsida
Instagram

Nu har båtarna slutat gå från den gamla Birkaterminalen – istället har Kollektivet Livet och kulturscenen Stadsgårdsterminalen flyttat in. I det moderna kulturhuset samlas bar, scen och terrass, bara ett stenkast från Slussen och med storslagen utsikt över stan.

Stockholms och Slussens nya kulturhus samlar olika typer av konst och kultur under ett och samma tak med ett program som erbjuder något för alla, från nattklubbar och dj:s till konserter och utställningar.

Scenen i den gamla vänthallen är hjärtat i verksamheten, oavsett vad som händer på den för dagen. Här dansar, svettas, sjunger, kramas, skrattar och gråter stockholmare tillsammans, när såväl nya förmågor som välkända namn lirar allt från pop till rock. För att kunna erbjuda några av stans bästa konserter och musikupplevelser har man installerat ett Dot audio-ljudsystem.

I nära anslutning till scenen står Kollektivet Livet Bar, där det enligt deras egen utsago serveras god öl, helt okej vin och enklare mat, för att orka en hel kväll av sång och dans framför scenen. Liksom scenen ackompanjeras även baren av en storslagen utsikt över Stockholm.

Om insidan kan tyckas spartansk, så trumfar takterrassen rejält. Så fort vädret tillåter öppnar terrassen med utsikt över Stockholms inlopp, Gamla stan, Skeppsholmen och Djurgården. Där finns gott om plats för att mingla runt i sommarkvällen med ett glas i handen, eller slå sig ner för lite snacks och pizza, ackompanjerat av både dj:s och liveband från Sverige och världen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Kollektivet Livet Bar & Scen Användarbilder