Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nomad Swedish Food & Bar

4,0
1 recension
Redigera Nomad Swedish Food & Bar

Nomad Swedish Food & Bar

4,0
1 recension
Redigera Nomad Swedish Food & Bar
Nomad Swedish Food & Bar

På matbaren Nomad, intill Norra Bantorget, kan man äta "snapas", det vill säga skandinaviskt småplock och klassiska svenska rätter. För att hedra det svenska måltidsarvet finns också hemkryddad snaps i baren.

Vad får man om man mixar spanska smårätter med svenska smaker och snaps? Svaret stavas "snapas". Precis i början av Upplandsgatan, ett stenkast från Norra Bantorget, ligger matbaren Nomad som erbjuder detta, tillsammans med matigare rätter. Deras tolkning av snapas inkluderar till exempel S.O.S med tre sorters sill, ost och bröd, och är man lite hungrigare serveras även köttbullar, rimmad lax och andra svenska och nordiska klassiker. Munsbitarna sköljer man förslagsvis ner med deras iskylda, hemkryddade snaps eller svenskt öl.

Nomad ligger precis bredvid vandrarhemmet City Backpackers Hostel Stockholm och de två ställena delar på en mysig innergård. Inne i själva matbaren bakom de välvda fönstren mot gatan utgörs inredningen av dalahästar, broderade hemslöjdskuddar och skogsgröna pinnstolar som blandas upp med tolixpallar och industriella lampor i taken.

Öppet till sent välkomnar Nomad besökare som vill avsluta dagen med något att dricka och kanske ett småplock att äta till. Här kan man även lyssna på dj-spelningar, gå på musik-quiz eller ta del av livespelningar med jämna mellanrum.

Användarbilder på Nomad Swedish Food & Bar

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 sep 2018

Väldigt avslappnad stämning, charmigt och trevligt att sitta här för en enklare middag. Hade gärna tajmat in med livemusik som brukar spelas. Väldigt enkel meny med priser som mer liknar den nya citystandarden för luncher, så med det i åtanke tycker jag... Visa hela »