Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brisket & Friends Vasastan

4,0 • 1 recension
Brisket & Friends Vasastan

På BBQ-restaurangen Brisket & Friends serveras hickoryrökt kött och vegetariska alternativ i äkta Texas-anda. Här komponerar man sin egen måltid utifrån vad som finns på menyn och äter så mycket man vill. Stort fokus läggs även på specialbryggt öl från mikrobryggeriet PKLK. Restaurangen startade i Årsta, där den gjorde storsuccé och vann Gulddraken innan den kom till Vasastan.

Se även Brisket & Friends Årsta

Användarbilder på Brisket & Friends Vasastan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 jun 2019

Kom hit en tisdagkväll med min partner, vi var köttsugen och då passar BnF kanon.

Här kan man välja på olika sorters rökta köttbitar, kyckling, vegogrejer, cornbread, salsa, potatissallad med mera. Älskar att man bara kan bygga sin egen bricka... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 mar 2019

Inför invigningen av Brisket and Friends Vasastan, bjöds @gastronomystockholm och andra bloggare inför en provsmakning. Jag förväntade mig riktigt smakrik mat likt sydstaterna i USA. Mina förväntningar var stämde ganska bra. Vi fick en hel del på menyn. Visa hela »