N3rds Bar

2,5
2 betyg
$
Aktivitet
Hemsida
Instagram
N3rds Bar
2,5
2 betyg
Hemsida
Instagram

Från en gamer – till andra gamers. N3rds Bar är Sveriges första tv-spelsbar med mängder av spel för alla typer av gamers. Baren vill vara en mötesplats för likasinnade där man kan träffas över en öl, äta en bit mat och återuppleva nostalgi.

Är du fortfarande den gamer du en gång var? På N3rds Bar kan man mötas och tävla mot sina vänner i något av alla tv-spel som erbjuds här, delta i quiz eller ta en vända och spana in spelutställningen som finns här. N3rds Bar började med ett köp av ett retrospel på en loppis, vilket senare växte till en gigantisk samling och så småningom Sveriges och Stockholms första tv-spelsbar.

Här finns ett stort och blandat utbud moderna och spel med nostalgifaktor. Visionen är att skapa en atmosfär som ska ta dig tillbaka till spelkonsolernas glansdagar och bjuda på en upplevelse i spelens värld. Här är alla välkomna, såväl riktiga nördar som nyfikna nybörjare. På menyn står mat och dryck med inspiration från spelen. Här hittar du ett brett utbud av cocktails, shots, vin, öl och alkoholfria drycker som har fått namn från spelvärlden. Blir man hungrig finns burgare i olika utföranden, med eller utan kött, och en rad olika sides.

Kom in med vännerna för en spelomgång, en drink eller för att tävla i quizkvällar med olika teman. Hit kan man också komma för företagsevent, där man får utmana kollegorna i både klassiska och moderna spel.

Föreslå ändringar

Användarbilder från N3rds Bar Användarbilder

Recensioner av N3rds Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 dec. 2022

Helt okej mat, hade dock tagit fel på vår beställning så vi fick vänta ett tag till. De hade även gett det specifika stället vi bokat till någon annan, så det tog extra tid att lösa det med. Roliga spel, och namn på maten, drinkarna etc. ... Visa hela »

27 aug. 2019

Kul koncept. Ägaren har en stor passion och alla spel är hans som han samlat på sig under flera år.
Maten är sådär, standard snabbmat, roliga namn på menyn.
Man fastnar verkligeni spelen, så oftast tar man en öl som typ blir halvdrucken... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

5 dec. 2022

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3