Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Afound Drottninggatan

3,8
15 betyg
Redigera Afound Drottninggatan

På outlet-butiken Afound, som ingår i H&M-gruppen, säljs handplockade kläder, accessoarer och väskor från kända varumärken. Här kan man fynda allt från svenska designers till exklusiva, internationella modehus med upp till 70 procent rabatt. Det mesta är helt nytt, men det finns även ett utbud av vintage.

Användarbilder på Afound Drottninggatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Afound Drottninggatan av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 mar 2019

Älskar Afound! Dock tycker jag inte är den på Drottninggatan är den bästa.

Varför jag inte gillar just denna butik är för att det inte känns som att jag hittar något. Det hänger alltså inte så inspirerande. Det är fa... Visa hela »

22 okt 2018

Älskar butiken! Bra utbud och Då jag gillar att kolla i alla slags olika butiker i alla prisklasser för att hitta favoriterna, och därför oftast handlar på webben, så är denna butik absolut något för mig. Dom har massa guldkorn, olika kläde... Visa hela »

10 nov 2018

Jätterolig satsning från H&M koncernen. Mitt på Drottningatan ligger relativt nyöppnad Afound som erbjuder gamla men ibland ganska nya kollektioner från både svenska märken så som Acne, Dagmar och Fillipa K, men även internationella märken s... Visa hela »

24 okt 2018 · Uppdaterad

HMs nya satsning måste väl ändå vara alla modelejons dröm! Det är i alla fall min. Märkesvaror till starkt rabatterade priser. Allt samlat på ett och samma ställe!

Kläderna hänger snyggt och det känns inte alls som om det på... Visa hela »

24 feb 2020

Älskar butiken och online shoppingen. Prissänkta mode- och livsstilsprodukter, allt från H&M:s egna varumärken som Monki, COS, och &Other Stories m.m. Finns även limited editions. Underbart för fynd och frosseri utan dåligt samvete (vill jag intala mig sj... Visa hela »

2 okt 2018

Snygg butik med genomarbetat koncept. Man kan garanterat hitta något här om man verkligen vill.

13 nov 2018

Fantastiskt briljant koncept! Varför har ingen gjort det här tidigare? Snygg butik med härligt utbud från väldigt bra märken. Allt från svenska Filippa K och Dagmar till store modehus som Céline och Victoria Beckham. Här finns väskor, skor, klä... Visa hela »

6 maj 2019

Vem älskar inte att hitta kläder till ett fantastiskt pris? Kom till Afound och leta rätt på den perfekta klänningen eller jackan du länge väntat på. Vad som dock är tråkigt med denna fysiska butik är att jag anser den något förvir... Visa hela »

4 sep 2019

För svensken och kanske framför allt inom herrkläder är detta en rolig chans att hitta alla möjliga internationella designers, stora som små. Som påpekat kan det vara en salig blandning, och gäller att ha både timing och tålamod med sitt besö... Visa hela »

15 nov 2019

Bra utbud absolut men jag tycker fortfarande att priserna är höga. En vanlig vit
t-shirt ifrån filippa K för 800 kr är lite väl dyrt.

22 feb 2019

Av en slump upptäckte jag Afound.se då dem var de enda som sålde byxorna jag länge drömt om men som var en gammal kollektion. Grymt bra pris också! Så var ju tvungen att besöka deras butik också och blev inte besviken. Gjorde så bra fynd! En ja... Visa hela »

16 mar 2020

Helt ok butik, fint men lite rörigt

7 aug 2019

Bra märken till sjukt bra priser! Finns något för alla

26 feb 2019

Beställde ett set med halsband och armband från hemsidan. Armbandet hade en liten svetsfog vid fästet. Alltså är det använt sedan tidigare och reparerat.
Oacceptabelt att sälja begagnade och lagade produkter!
Kontaktade kundtjänst som erbjöd gr... Visa hela »

9 okt 2018

Obefintlig kundservice med en policy som är snäv, stel och otroligt omständlig och drabbar mig som kund.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.