Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Afound

4,2 • 6 recensioner
Afound

På outlet-butiken Afound, som ingår i H&M-gruppen, säljs handplockade kläder, accessoarer och väskor från kända varumärken. Här kan man fynda allt från svenska designers till exklusiva, internationella modehus med upp till 70% rabatt. Det mesta är helt nytt, men det finns även ett utbud av vintage.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 nov 2018

Jätterolig satsning från H&M koncernen. Mitt på Drottningatan ligger relativt nyöppnad Afound som erbjuder gamla men ibland ganska nya kollektioner från både svenska märken så som Acne, Dagmar och Fillipa K, men även internationella märken s... Visa hela »

22 okt 2018

Älskar butiken! Bra utbud och Då jag gillar att kolla i alla slags olika butiker i alla prisklasser för att hitta favoriterna, och därför oftast handlar på webben, så är denna butik absolut något för mig. Dom har massa guldkorn, olika kläde... Visa hela »

24 okt 2018

HMs nya satsning måste väl ändå vara alla modelejons dröm! Det är i alla fall min. Märkesvaror till starkt rabatterade priser. Allt samlat på ett och samma ställe!

Kläderna hänger snyggt och det känns inte alls som om det på... Visa hela »

2 okt 2018

Snygg butik med genomarbetat koncept. Man kan garanterat hitta något här om man verkligen vill.

13 nov 2018

Fantastiskt briljant koncept! Varför har ingen gjort det här tidigare? Snygg butik med härligt utbud från väldigt bra märken. Allt från svenska Filippa K och Dagmar till store modehus som Céline och Victoria Beckham. Här finns väskor, skor, klä... Visa hela »

9 okt 2018

Obefintlig kundservice med en policy som är snäv, stel och otroligt omständlig och drabbar mig som kund.