Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Arket

4,0
7 betyg
Redigera Arket

H&M-konceptet Arket kan liknas vid ett litet varuhus. Här hittar du de flesta avdelningar du kan tänkas vilja shoppa från, som kläder, skor, accessoarer och inredning. Butiken på Drottninggatan är utspridd över två våningar och har även ett litet café i samma moderna, nordiska stil som resten av konceptet.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 nov 2018 · Uppdaterad

Grym butik som känns modern och fräsch. Det finns både snygga, enkla och tidlösa dam, herr och barnkläder i bra kvalitet samt en hörna med heminredning. Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst. Det finns även ett café/restaurang som gör jä... Visa hela »

Listad i: Lunch nära jobbet
22 sep 2018 · Uppdaterad

5 stjärnor är för café-delen. Grymt kaffe (som tävlar mot äkta italienare mitt emot) och bakelser etc. Maten är också bra, cafélunch. Shoppingen är bra men såklart subjektivt. Rekommenderar starkt för herrkläder och ännu mer... Visa hela »

26 jan 2019

Har gått in här flera gånger. Men är inte helt och hållet en butik för mig.
Deras stil är väldigt svensk och minimalistisk. Rakt, enkelt och enformigt. Visst kan man hitta något här, designen är fin. Men skulle inte köpa en hel out... Visa hela »

6 maj 2019

Härlig lokal och bra strukturerat, är du i närheten är det absolut värt att ta en titt in här! Tyvärr inte provat deras cafe/restaurang än men det kommer jag garanterat att göra!

30 nov 2018 · Uppdaterad

Jag vet inte vad jag blev mest frälst över... att det faktiskt finns ett café inne i butiken eller att kläderna och de som jobbar där är underbara?! Detta är en butik man kan ta med den inte så shoppingglada partnern till och som kan spendera sin tid vä... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Hoppades på mer av Arket. Självklart plus för cafédelen men i övrigt kändes det ganska mycket som ett lite mer uppstyrt H&M. Åtminstone på herravdelningen. Inredningsutbudet som jag hade hoppats på var mer av en liten hylla med tvål och di... Visa hela »

9 dec 2019

Butiken i sig har jag inte handlat i, så det är blir en recension av caféet. Fantastiska sallader och flatbread! Matigt och varierat. Superfin personal. Perfekt att pipa in när du behöver en liten paus i julklappsjakten!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.