Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Arket

4,3 • 3 recensioner
Arket

H&M-konceptet Arket kan liknas vid ett litet varuhus. Här hittar du de flesta avdelningar du kan tänkas vilja shoppa från, som kläder, skor, accessoarer och inredning. Butiken på Drottninggatan är utspridd över två våningar och har även ett litet café i samma moderna, nordiska stil som resten av konceptet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 nov 2018

Grym butik som känns modern och fräsch. Det finns både snygga, enkla och tidlösa dam, herr och barnkläder i bra kvalitet samt en hörna med heminredning. Jag skulle kunna köpa hur mycket som helst. Det finns även ett café/restaurang som gör jä... Visa hela »

2 okt 2018 · Uppdaterad

Hoppades på mer av Arket. Självklart plus för cafédelen men i övrigt kändes det ganska mycket som ett lite mer uppstyrt H&M. Åtminstone på herravdelningen. Inredningsutbudet som jag hade hoppats på var mer av en liten hylla med tvål och di... Visa hela »

22 sep 2018

5 stjärnor är för café-delen. Grymt kaffe (som tävlar mot äkta italienare mitt emot) och bakelser etc. Möjligen nackdel med ganska höga priser. Maten är också bra. Shoppingen är bra men så subjektivt. Stort plus för tillgängli... Visa hela »