Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Arkivet Second Hand Odenplan

4,0
13 betyg
Redigera Arkivet Second Hand Odenplan
Arkivet Second Hand Odenplan

Modern secondhand-butik nära Odenplan med damkläder i utbudet. Här kan man hitta både märkesplagg och utvalda fynd från de stora kedjorna, liksom accessoarer och skor. Vad sägs om ett par Puma Suedes och en jeansskorta från Acne?

Se även Arkivet Second Hand Östermalm

Användarbilder på Arkivet Second Hand Odenplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Arkivet Second Hand Odenplan av Michaela J.
  • Bild från Arkivet Second Hand Odenplan av Charlotte A.
  • Bild från Arkivet Second Hand Odenplan av Charlotte A.
  • Bild från Arkivet Second Hand Odenplan av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 dec 2018

Gud vad jag gillar den här second hand-butiken! Allt känns fräscht och upphängt efter en tydlig plan. Det är lätt att hitta och man blir verkligen inspirerad av stilleben runt om i butiken. Det känns ompysslat och här kan du hitta trendiga kläder, skor, s... Visa hela »

22 sep 2019

ETT RIKTIGT GULDKORN!

Då jag är ny på Odenplan har jag haft massor med tid att utforska denna fantastiska del av Stockholm. Av en ren slump gick jag förbi här och fick se en fullsmockad butik och snyggt stylat skyltfönster. Det fångade naturligtvis min... Visa hela »

5 sep 2019

Bästa second hand-butiken i Stockholm, tycker jag! Ljust, luftigt hängt vilket ger superbra överblick av kläderna. Tydliga med sitt koncept på sociala media och tar ställning för miljön. Rensar och går dit regelbundet och alltid lika mysigt. Kan vara li... Visa hela »

4 sep 2018

Till Arkivet går du när du vill shoppa smart, coolt och miljövänligt! Du går även till Arkivet när du vill lämna in de där sneakersskorna som va så coola i butik, men inte lika lätta att matcha när du väl kom hem!
Tjejerna på... Visa hela »

5 sep 2019

Gillar verklig denna butiken, allt är snyggt upphängd och fräscht.
Bästa secondhandbutiken jag har varit på 😊.

26 feb 2020

Men wow vad detta ställe fortsätter att imponera gång på gång! Har jag inte vägarna förbi så tar jag omvägen förbi! Känner verkligen inspirationen flöda. En second-hand butik som speglar nutid, om och om igen belyser medveten konsument... Visa hela »

11 feb 2020

Jag handlar ingen annanstans längre!

27 feb 2020

En fräsch second hand, men sakerna är knappt nedsatta och jag känner aldrig att jag vill köpa något då inget blir ett fynd. Absolut kan man hitta fina saker, men köper då hellre till nypris!

22 jan 2020

Utan att trampa någon på tårna så vill jag säga att detta är Sveriges i särklass bästa second hand butik! Känns som vilken välsorterad klädbutik som helst. Personalen är kunnig och mycket och hjälpsamma.

Jag har både... Visa hela »

14 jan 2020

Livsfarligt för en storshoppare (som jag).

Vilken trevlig second hand butik. Älskar atomsfären och inredningen. Jättefin och trevlig butik och Kläderna känns som nya. Personalen verkar ha ett öga för hur man frontar och vet verkligen hur man hål... Visa hela »

29 jul 2021

Handlade i veckan där och riktigt otroligt OTREVLIG personal. Är själv glad och social men man fick knappt ett hej? Är man blondin så blir det ett glatt hej är man utländsk blir det snea blickar. Sååååå oprofessionellt. Skaffa ny pers... Visa hela »

3 apr 2019

Fantastisk personal <3 Fantastiskt butikskoncept<3 Detta är framtiden.

Man får inte vara lättkränkt vid klädinlämning, personalen är otroligt kunnig och vet vad dom snackar om och vad som säljer. Dom kan inte ta in plagg för att va snä... Visa hela »

27 maj 2017

Otrevlig personal som tydligen inte vill ha in snygga, hela och rena kläder av kvalitétsmärken, och följaktligen heller inte kunna bedriva någon försäljning. Också grannen Nu & Då, Judits på Söder samt Carolines på S:t Eriksgat... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.