Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Arkivet Second Hand Odenplan

4,1 • 7 recensioner
Arkivet Second Hand Odenplan

Modern secondhand-butik nära Odenplan med damkläder i utbudet. Här kan man hitta både märkesplagg och utvalda fynd från de stora kedjorna, liksom accessoarer och skor. Vad sägs om ett par Puma Suedes och en jeansskorta från Acne?

Se även Arkivet Second Hand Östermalm

Användarbilder på Arkivet Second Hand Odenplan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 dec 2018

Gud vad jag gillar den här second hand-butiken! Allt känns fräscht och upphängt efter en tydlig plan. Det är lätt att hitta och man blir verkligen inspirerad av stilleben runt om i butiken. Det känns ompysslat och här kan du hitta trendiga kläder, skor, s... Visa hela »

22 sep 2019

ETT RIKTIGT GULDKORN!

Då jag är ny på Odenplan har jag haft massor med tid att utforska denna fantastiska del av Stockholm. Av en ren slump gick jag förbi här och fick se en fullsmockad butik och snyggt stylat skyltfönster. Det fångade naturligtvis min... Visa hela »

5 sep 2019

Bästa second hand-butiken i Stockholm, tycker jag! Ljust, luftigt hängt vilket ger superbra överblick av kläderna. Tydliga med sitt koncept på sociala media och tar ställning för miljön. Rensar och går dit regelbundet och alltid lika mysigt. Kan vara li... Visa hela »

5 sep 2019

Gillar verklig denna butiken, allt är snyggt upphängd och fräscht.
Bästa secondhandbutiken jag har varit på 😊.

4 sep 2018

Till Arkivet går du när du vill shoppa smart, coolt och miljövänligt! Du går även till Arkivet när du vill lämna in de där sneakersskorna som va så coola i butik, men inte lika lätta att matcha när du väl kom hem!
Tjejerna på... Visa hela »

3 apr 2019

Fantastisk personal <3 Fantastiskt butikskoncept<3 Detta är framtiden.

Man får inte vara lättkränkt vid klädinlämning, personalen är otroligt kunnig och vet vad dom snackar om och vad som säljer. Dom kan inte ta in plagg för att va snä... Visa hela »

27 maj 2017

Otrevlig personal som tydligen inte vill ha in snygga, hela och rena kläder av kvalitétsmärken, och följaktligen heller inte kunna bedriva någon försäljning. Också grannen Nu & Då, Judits på Söder samt Carolines på S:t Eriksgat... Visa hela »