Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Byredo

4,8
6 betyg
Redigera Byredo

När det kommer till att handla parfym gör de flesta av oss misstaget att springa in på Tax Free-shopen på en flygplats och där slänga på lite olika parfymer på handleden och sedan ta den som känns bäst. Att dofta sig till en parfym som passar en som person är dock så mycket mer än bara det. På Byredo vill man att du som kund ska kunna komma in i lugn och ro och långsamt och på rätt sätt leta sig fram till en doft som passar. I en stillsam och rogivande miljö finner man mängder med unisexa dofter som var och en är olika i sig och unika i sitt slag. Gillar man konceptet kan man även slå till på någon av de välgörande hudvårdskrämerna eller doftljusen för hemmet.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 feb 2020

Gillar att alla parfymer är unisex, vilket underlättar att köpa som present åt någon. Eller om man är ett sådant par att man delar på allt och "skapar" en lukt som alltid påminner om varandra. Butiken är fin och estetisk.
Dyrt men... Visa hela »

5 feb 2020

Länge har jag sökt en parfym, och här har jag hittat den. Väldigt proffsig personal som är dig behjälplig. Parfymerna är dyra, men värda varenda krona.

9 jan 2020

WOW! Detta ställe ett litet hål i väggen på Mäster Samuelsgatan som doftar helt fantastiskt!

Jag var här och handlade present (blev även ett doftljus till mig själv), butiksbiträdet vilken stjärna! Hon kunde verkligen sitt jobb, trevligt... Visa hela »

12 maj 2018

Köpte parfym där bara för att tjejen som jobbade där var super trevligt,duktiga personal💎

19 sep 2016

Fantastisk butik, underbar personal och himmelska dofter !
Ben Gorham and Byredo- the best !!

29 mar 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.