Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Efva Attling Stockholm Biblioteksgatan

5,0 • 2 recensioner
Efva Attling Stockholm Biblioteksgatan

I Efva Attlings flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan ryms ett och ett halvt plan med vackra smycken, klockor och en egen avdelning för sittningar som vigsel och unika specialbeställningar. Och rymligheten kan man inte klaga på när hela 90 kvadratmeter står till förfogande.

Butiken på Biblioteksgatan är inredd likt Attlings andra butiker - flickigt pudderrosa och mörkt trä matchas med svart läder och lila sammet. Förutom butikernas genomgående färgtema och design har den nya butiken fått en unik Loveseat-fåtölj ämnad för till exempel vigsel eller specialbeställningar. Svårt att missa är även mellanvåningen som är prydd med bröllopsringar och juveler som lockar.

Se även:

Efva Attling Hornsgatan | Attling Man

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018

Älskar Efva Attlings smycken! Snygga men ett budskap och har samlat på mig några genom åren. Lustigt nog var det min man som hittade det åt mig! Butiken på Biblioteksgatan är riktigt trevlig. Bra personal och hela utbudet finns där. Smyckena i silver ä... Visa hela »

5 mar 2019

Oavsett om du ska ha ett smycke eller en putsduk med dig härifrån kommer du behandlas fantastiskt av personalen.

Kunnig, hjälpsamma och uppmärksamma. Otroligt vackert att bara gå runt och drömma sig bort. Låtsas att en sitter 50 steg bort på Wien... Visa hela »