Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mathilde et sa vie PK-Huset

4,3 • 4 recensioner
Mathilde et sa vie PK-Huset

Mycket har hänt sedan Mathilde först slog upp dörrarna på Biblioteksgatan. Den lilla butiken har spritt sig och växt upp, men känslan består. Mathilde-mixen speglar globetrottern som varit i jordens alla hörn och tagit med sig en personlig blandning av vackra saker tillbaka. Tillsammans skapar de en skön och inspirerande helhet.

Med tre våningar i PK-huset sprider Mathilde ut sig över en stor yta fylld av livsstilsbetonade kläder, accessoarer och inredningsprylar med färgstarka nyanser. Här hittar du bland annat Ralph Laurens bohochica denim-stil, Minnetonkas mockasiner, Odd Molly och personligt utvalda väskor. En inspirerande mix som inte sällan har inslag av sköna etnovibbar. Till sortimentet hör även populära märken som Hunter och Ugg som har en egen butik i butiken.

Mathilde handlar inte bara om prylarna i sig utan om helheten där inte minst inredningen skapar butikens mysiga och ombonade miljö. Tanken är att man som kund ska trivas och få en bra upplevelse. Högs upp presenteras en personlig mix av märken, på mellanplan finns skoavdelning och längst ner hittar du porslin och inredning uppblandat med märken som Odd Molly. Hela konceptet är med andra ord en egen samling av både kända märken och utvalda varor från hela världen, som handgjorda möbler och lampor i endast något enstaka exemplar. Många av sakerna är därför helt unika.

Butiken bjuder in till en ordentlig och lång titt i varje liten vrå som bjuder på något nytt. Det exklusiva blandas dessutom med märken i något lägre prisklass, vilket är en extra bonus. Kanske blir det en fin liten lila påse som får följa med hem - om du kommer härifrån, det vill säga.

Se även Mathilde et sa vie Sturegallerian

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 aug 2019

Varit här några gånger men stannar aldrig speciellt länge. Tycker butiken är väldigt plottrig. Är saker över allt och ingen riktig struktur som jag gillar i butiker. Blir mest förvirrad och orkar inte stanna för att kolla en längre stund. Man... Visa hela »

3 mar 2018

Det är väldigt härligt att kliva in på en Mathildebutik. Mycket kläder blandat med skor och lite annat smått och gott. Även om mycket inte är min stil så är personalen väldigt trevlig och det finns alltid någonting härligt man vill... Visa hela »

3 jan 2020

Jag älskar Mathilde, den är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!

6 dec 2015

Upplevelsebutik!!!