Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mathilde et sa vie PK-Huset

4,4
5 betyg
Redigera Mathilde et sa vie PK-Huset
Mathilde et sa vie PK-Huset

Mathilde-mixen speglar globetrottern som varit i jordens alla hörn och tagit med sig en personlig blandning av vackra saker tillbaka. Tillsammans skapar de en skön och inspirerande helhet. Butiken i PK-huset är full av livsstilsbetonade kläder, accessoarer och inredningsprylar med färgstarka nyanser.

Här hittar du bland annat Ralph Laurens bohochica denim-stil, Minnetonkas mockasiner, Odd Molly och personligt utvalda väskor. Till sortimentet hör även populära märken som Hunter och Ugg, som har en egen butik i butiken.

Mathilde handlar inte bara om prylarna i sig utan om helheten och inte minst inredningen. Tanken är att man som kund ska trivas och få en bra upplevelse. Högst upp presenteras en personlig mix av märken, på mellanplan finns skoavdelning och längst ner hittar du porslin och inredning blandat med kläder. Hela konceptet är med andra ord en egen samling av både kända märken och utvalda varor från hela världen, som handgjorda möbler och lampor i endast något enstaka exemplar. Många av sakerna är därför helt unika.

Butiken bjuder in till en ordentlig och lång titt i varje liten vrå som bjuder på något nytt. Det exklusiva blandas dessutom med märken i något lägre prisklass.

Användarbilder på Mathilde et sa vie PK-Huset Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 aug 2019

Varit här några gånger men stannar aldrig speciellt länge. Tycker butiken är väldigt plottrig. Är saker över allt och ingen riktig struktur som jag gillar i butiker. Blir mest förvirrad och orkar inte stanna för att kolla en längre stund. Man... Visa hela »

3 mar 2018

Det är väldigt härligt att kliva in på en Mathildebutik. Mycket kläder blandat med skor och lite annat smått och gott. Även om mycket inte är min stil så är personalen väldigt trevlig och det finns alltid någonting härligt man vill... Visa hela »

3 jan 2020

Jag älskar Mathilde, den är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!

27 jul 2020

Jag älskar, som många andra, denna fina och mysiga butik! Personlig service och stämningsfull interiör. Fantastisk personal som gör sitt yttersta för att hjälpa till och noga utvalda produkter är nog det som gör att jag och min dotter kommer tillbaka å... Visa hela »

6 dec 2015

Upplevelsebutik!!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.