Nathalie Schuterman

3,3
15 betyg
Klädbutik
Hemsida
Instagram
Nathalie Schuterman
3,3
15 betyg
Hemsida
Instagram

Nathalie Schuterman är ett unikt inslag på den svenska modekartan. Butiken med samma namn som ägarinnan ligger i början av Birger Jarlsgatan tillsammans med de andra lyxbutikerna Louis Vuitton, Gucci, Bottega Veneta och Savannahs. Schuterman är känd för att sälja exklusiva kläder från ledande modehus.

Paris har dem, Milano likaså och i London växer de på träd, nästan. De exklusiva multibrand-butikerna har en ledstjärna och föregångare i Stockholm som heter Nathalie Schuterman. Kvinnor som handlar här har ett visst öga för design, och visst är de beredda att betala för det. Männen likaså, som kollar på skjortor och byxor för tusenlappar. Varför då denna hysteri kring en butik på Birger Jarlsgatans låga nummer?

Nathalie Schuterman har valt ut det mest intressanta ur en rad olika kollektioner, med ett lyxsegment inom dam- och herrmode som i många andra fall bara återfinns på kontinenten. Här hittas varumärken som Fendi, Isabel Marant och Jacquemus.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Nathalie Schuterman Användarbilder

Recensioner av Nathalie Schuterman

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 mars 2015

Jag tycker det är kul att det finns en sådan lyxig butik i Stockholm med fina märken och roliga unika plagg. MEN för att vara en riktigt bra butik måste personalen vara trevlig mot ALLA kunder oavsett ålder, utseende osv.
Varje gång jag varit här, har... Visa hela »

4 feb. 2015

Kul att Stockholm kan ha en multibrandbutik med en sån internationell standard och fina märken. Däremot är vissa grejer överdrivet dyra. Senast jag var inne tänkte jag testa en snygg tröja, tills jag såg att den kostade 23 000 kr... Personalstyrkan är s... Visa hela »

24 nov. 2016

Undvik shopping på Nathalie Schuterman ....!

En lite konstig uppmaning, när vi talar om Sveriges mest exklusiva multibrand butik, främst för kvinnor.

Butiken är premier till landets mest exklusiva shoppinggata; Birger Jarlsgatan, och riktar sig till en pub... Visa hela »

29 aug. 2019

Snygga, fixade och stylade skyltfönster som får en intresserad av att gå in i butiken innan man ens varit där!
Och här hittar man lite av allt från många av dom mest exklusiva märkena runt om i världen. Kläder, jackor, skor, accessoarer. Lit... Visa hela »

19 dec. 2016

Otroligt otrevlig och dryg personal. Speciellt den äldre damen som jobbar där verkar inte ha någon uppfattning om vad service är. Jag gick in och frågade om en Chloé-väska, eftersom jag sökte en speciell storlek och färg. Förutom högdraget b... Visa hela »

10 apr. 2017

Det låga betyget kommer pga en äldre dam som jobbat minst lika länge där som jag shoppat i schuterman dvs länge. Jag har alltid upplevt henne som dryg, otrevlig och som att jag som inte kund är välkommen trots jag ändå är en stamkund och köper... Visa hela »

12 dec. 2018

Man undrar om personalen där inne vill sälja något eller om de bara vill gå hem och lägga sig. Otroligt ovälkomnande känsla varje gång man kommer in i butiken. För tredje gången i helgen besökte jag butiken och lämnade lika snabbt trots... Visa hela »

7 juni 2021

Fin ny butik på Birger Jarlsgatan och jag fick bra hjälp av en gullig tjej i butiken. Värt ett besök!

30 mars 2018

Fin service, trevligt bemötande, de tar alltid in nya intressanta stilar och märken och håller sig a jour med trender för yngre och äldre crowd. Bemötandet kan variera beroende på vem man får service av men i det stora hela är det en av mina favoritbut... Visa hela »

14 aug. 2021

Butiken har flyttat till Birger Jarlsgatan 2, fin ny butik. Bra personal!

25 maj 2021

Servicen har blivit mycket bra under senaste åren!

22 jan. 2021

Trevlig butik med bra urval och serviceinriktad personal

21 sep. 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag älskar valet och har alltid fått bra service från sin personal. En av mina favorit butiker i Stockholm!

27 feb. 2022
5 jan. 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 feb. 2017

Elendig service!!
Kjøpt varer i nettbutikken, fikk aldrivarrn, og de refunderte ikke mine penger, svartr ikke på mine mail, eller telefon, før jeg ringte fra "skjult nr"
Ennp ikke fått refund etter 1 mnd!!!
Vil ANBEFALE å holde seg unna webshopen!!!