Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Uniqlo

2,9
13 betyg
Redigera Uniqlo

Japanska klädkedjan Uniqlos första svenska butik hittas från och med hösten 2018 på Hamngatan vid Kungsträdgården. Märket har gjort sig känt för sin "LifeWear"-filosofi som handlar om att erbjuda bekväma, funktionella kläder av bra kvalitet för både vuxna och barn. Här hittar man framförallt mängder av baskläder i olika färger och modeller.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 sep 2018

Nu har jag köpt mig en minigarderob på 10 plagg från Uniqlo. Konceptet faller verkligen mig i smaken och hittills känns det som att de levererat. Baskläder med hög kvalitet till bra pris. Och hög kvalitet tycker jag verkligen att det är! Håller de sig... Visa hela »

11 aug 2019

Japansk stor butik mitt i Stockholm. Allt såklart kliniskt rent och kläderna symetiskt vikta på hyllorna. Mycket baskläder till vettiga priser. Lite tråkig lokal. (Gamla Sverigehusets lokaler vid Kungsträdgården.)

9 jan 2020

Otroligt stökig upplevelse, trångt och verkar alltid jobbigt att ta sig runt. Men utbudet och priser är bra för allt basic med rätt bra kvalitet, och ibland roliga drops

24 dec 2018

Dom har bra basplagg till bra priser. Tyvärr är lokalen väldigt oinspirerad och personalen inte så hjälpsam och tillmötesgående. Rätt dåligt utbud av plagg om man jämför med tex butiken i London ☺️

24 aug 2018

Bra baskläder till bra priser. Butiken är rymlig och städad, och väldigt stor! En favorit.

8 nov 2019

Alldeles perfekt! Så mycket fint och så bra kvalitet till så vettiga priser! Man undrar varför vissa affärer är så dyra när det går att ha så bra kläder till så bra priser. Mycket är anpassat för vårt vinterland!

5 feb 2020

Japanska motsvarigheten till H&M. Roligt att den finns i Sverige! Prisvärda basplagg.

22 nov 2019

Helt okej. Väldigt basic kläder som man kan köpa överallt. Upplevde det ganska dyrt endå. Njaa inte min stil direkt.

15 dec 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag var här med några vänner för att ta några tröjor, det var dagens sista stopp och vi kom in ungefär en timme innan stängningsdags, jag gick runt och plockade fram de kläder jag ville ha och skulle bara se till att prova två skjortor på fö... Visa hela »

10 okt 2021

Var helt säker på varan du köper. Det är struligt med returer. Du måste lämna tillbaka i samma butik som du handlat varan i. Jag hade inte möjlighet att åka tillbaka till den andra butiken. Känner mig lurad på pengarna. I övrigt trångt... Visa hela »

13 okt 2019

Älskar...🙌 så bra härliga kläder

16 dec 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Hej... Jag flög hela vägen från Göteborg till Stockholm idag (lör 15/dec) bara för att besöka din butik och för att köpa en vinterjacka/julklapp till min man. Jag var mycket besviken eftersom jag inte deltog av personalen alls. Förstod att de var ga... Visa hela »

15 dec 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.