Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Victoria's Secret

I Gallerians nybyggda del hittar du Victoria's Secrets butik med samtliga underklädeskollektioner från det berömda varumärket. Den som behöver hjälp med att hitta rätt bh-passform erbjuds personlig konsultation av specialutbildade Bra Fit-experter. Butiken breder ut sig över två våningar och har även en Beauty Shop med märkets signaturdofter.

Användarbilder på Victoria's Secret Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 feb 2020

Om det någonsin öppnats en totalt onödig butik så är det Victoria Secret i Stockholm. Det jag tänker på när jag ser dessa produkter är barnleksaker ( kanske därför är stället så poppis hos fjortisar) och sliskiga lukter och då... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

12 nov 2014

Har du rätt inställning när du går in så är butiken helt okej.

Hypen var stor när Victoria's skulle öppna mitt i Stockholm City. Jag såg fram emot att äntligen kunna köpa lite härliga underkläder utan att behöva s... Visa hela »

9 jan 2019

Gå inte hit!
Fick ett otroligt otrevligt bemötande när jag gick in för att byta ett underplagg. De hade inte informerat min man om deras ovanligt stränga bytesregler och när jag försökte förmedla detta ville butik biträdet över huvudtaget i... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.