Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Bianchi Café & Cycles

Oavsett om du är cykelentusiast, kaffesugen, hungrig eller allmänt Italienfrälst har du hamnat rätt på Norrlandsgatan 16. Här ligger konceptbutiken Bianchi Café & Cycles, som säljer de kända italienska Bianchi-cyklarna och serverar krämig espresso och medelhavsinspirerad mat.

Bianchi grundades i norra Italien 1885, och sedan 2010 kan man hitta märkets konceptbutik på Norrlandsgatan i Stockholm (idag finns även butiker i Västerås, Tokyo och Mexiko). Butiken flyttade några meter till sin nuvarande adress år 2017 och fick därmed en uppdatering och en större lokal. Här finns restaurang och café med drygt 100 platser där man kan sippa på en espresso, äta eller ta en drink medan man insuper atmosfären eller kollar in ett cykellopp på teve. Menyn består av mellanrätter indelade i proteiner och kolhydrater; allt från fiskrätter till italiensk pizza direkt från pizzaugnen. Tanken är att maten ska vara både nyttig och god, vare sig man vill äta något enkelt eller satsa på en fulländad medelhavsmåltid.

I lokalen flödar den italienska cykelkulturen, med Bianchis cyklar och cykeltillbehör uppradade längs tegelväggarna. Inredningen går i modernt sydeuropeisk stil, med bruna läderstolar, ljusa marmorskivor och mönstrade mosaikgolv. Längst in i lokalen finns barplatser och höga cafébord där man kan umgås över en kaffe eller en ambitiös drink. Självklart går det även att lämna in sin cykel i själva verkstaden, som ligger i direkt anslutning till restaurangen.

Användarbilder på Bianchi Café & Cycles Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bianchi Café & Cycles av Lisa S.
  • Bild från Bianchi Café & Cycles av Mimmi S.
  • Bild från Bianchi Café & Cycles av Mimmi S.
  • Bild från Bianchi Café & Cycles av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jun 2019

Har aldrig varit så besviken över att jag blev besviken!!
För några år sen gick jag förbi här och från första gången var det nr 1 för mig att besöka. Satt flera gånger och kikade på menyn som såg så god ut!... Visa hela »

25 aug 2017 · Uppdaterad

Nya Bianchi är grymt! Det är ett otroligt lyft från det gamla. Lokalen är snygg och trevlig, och när jag var där på lunch i veckan var det knökfullt och riktigt skön puls. Riktigt nice meny med mycket att välja på. Antingen någon dagens... Visa hela »

30 jul 2018

Jag blir förvirrad?! Är det en cykelbutik, café eller restaurang? Det är helt enkelt både och. Maten är riktigt bra. Jag blev positivt överraskad. Jag har som sagt varit lite kluven, inget ställe och lockar mig när jag går förbi och inget ja... Visa hela »

3 mar 2018

Åt en otroligt god lunch här för några veckor sedan, jag och mitt sällskap delade på en carpaccio, tonfisktataki och en råbiff, väldigt gott.
Jag älskar deras aperitivo som dom har på fredagar, ett magiskt koncept!
Detta är verkli... Visa hela »

Listad i: Bästa AW
4 apr 2018

Härlig stämning med snygg inredning och trevlig personal. Det finns massor att välja på från den italienska menyn, smårätter, pizza, pasta, fisk, kött och skaldjur. Jag provade lite olika rätter, och måste säg att framför allt små... Visa hela »

14 dec 2017

Vilket upplyft Bianchi har gjort sedan flytten! Frukost och lunch håller bra klass och fredagsappertivon är verkligen en favorit.

12 jul 2015 · Uppdaterad

Gillar nya Bianchi skarpt. Bra häng för aw, frukost, luncher, sitta länge, kort kaffe etc. Speciell konst, finfin interiör. Härligt gäng som jobbar!

10 jul 2019

Åt lunch på Bianchi främst för det har så bra läge och alltid fullsatt. Hela sällskapet gillade maten men servicen var lite tvivelaktig. Lunchen tog lång tid för det kändes som att vi glömdes bort lite. Jag åt en vanlig hamburgare och... Visa hela »

15 apr 2017

Drack en väldigt god kopp kaffe och åt en frukostsmörgås som var väldigt bra. Personalen var uppassande och snabb.

3 okt 2018

Wow, vilket ställe! Roligt koncept med både cykelbutik och restaurang i ett, gillade atmosfären. Sen maten, så otroligt gott! Jag beställde en Iberico-sandwich med avokado och parmesan, som serverades med fantastisk friterad potiatis. Rekommenderas!

13 jun 2014

Jag gillar kaffe och jag har ofta problem med mina cykelskor, tack vare Bianchi går det att kombinera de ytterligheterna.

Första gångerna jag var här visste jag inte ens att det fanns en innergård så den upptäckte gjorde mig lycklig.

Generellt... Visa hela »

24 jan 2020

Min "go to"! Alltid magisk mat till bra pris och härlig personal! Dessutom Stockholms bästa pizza.

6 aug 2019

Jättebesviken på riktigt usel service, väntade 40 min på lunch, lika länge på notan, synd för maten var ok.

15 aug 2018

Mycket härlig atmosfär och skön avslappnad känsla i bästa Italystyle :D God och fräsch mat, trevlig service.

21 nov 2018

Påfrestande hög ljudnivå, obekväma stolar, små pizzor till högt pris toppat med ointresserad och smådryg personal drar förstås ner betyget.

7 jul 2018

God mat och trevligt bemötande!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 maj 2015

Förutom den coola lokalen har de även en riktigt god lunchbuffe som jag starkt rekomenderar! Vällagad mat i stora mängder.

6 jul 2015

Är lite tudelad till detta café. Varför? För att två mycket viktiga saker står i motsatta hörn: mat och lokal.
+ fräsch, prisvärd lunchbuffé med goda italienska klassiker.
- tråkig lokal och trång innergård under somm... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 6 · Nöjesguiden · 2017-08-23

“Krogen gör inte anspråk på att leverera någon form av fine dining, men som restaurang i mellansegmentet funkar den alldeles utmärkt så länge du kan stå ut med en rejäl dos livsstil på samma gång.”