Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Haymarket by Scandic

Anrika varuhuset PUB har förvandlats till internationellt storhotell med drygt 400 rum samt restaurang, bar och café. Här förenas gammalt och nytt genom en mix av 20-talsflärd och modern design; inspirationen kommer bland annat från filmvärlden och Greta Garbo, som inledde sin karriär på varuhusets dåvarande hattavdelning. På bottenplan finns brasseriet Paul's, caféet Gretas och cocktailbaren Americain. Missa inte heller den stora uteserveringen mitt på Hötorget.

Användarbilder på Haymarket by Scandic Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Haymarket by Scandic av Louise L.
  • Bild från Haymarket by Scandic av Mimmi S.
  • Den övre (mindre) baren. – Bild från Haymarket by Scandic av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 aug 2019 · Uppdaterad

Äntligen har jag tagit mig förbi haymarket och vilket lyft från förr! Lyxkänslan slår till redan när man är utanför, vilket är svårt då resten av Hötorget ser rätt trist ut. Men man möts av gretas cafe och Pauls resturan... Visa hela »

24 apr 2019

Vem älskar inte bra hotellbarer? Stor bar med gott om sittplatser, även ute på torget på sommaren. Liveband med jämna mellanrum. Rekommenderas.

13 jan 2020

Om man ska välja ett hotell i Stockholm så tycker jag definitivt inte att man ska tveka. Det är Haymarket som gäller. Jag har bott här ett flertal gånger och är alltid lika nöjd. Bra pris, bra service, god frukost och nära till allt. Fantastiska miljö... Visa hela »

3 mar 2018

Superbra mötesplats för frukost, lunch, middag och aw! Även super för den som vill sitta och jobba. Härlig stämning på hela Haymarket!

4 mar 2020

trevligt hotel med mysig atmosfär! Fräscha rum, bra priser och nära till stadspulsen. Fantastiskt att öppna upp gardinerna på morgonen och titta på allt som händer ute på Hötorget!
Bra frukost. Det har även en väldigt trevlig bar att ta... Visa hela »

7 maj 2019

Ett ställe med god lunch och bra drinkar.

3 mar 2018

Trevligt hotell mitt i city med lyxig känsla, trots att det är ett Scandic-hotell. Älskar den glamourösa retro-inredningen som går som en röd tråd igenom hela hotellet. Vi bodde i ett dubbelrum av större storlek, med bra ljusinsläpp och utsikt mot gatan... Visa hela »

6 feb 2020

Trevligt och god råbiff! Fann även kärleken i denna lokalen så kommer alltid kanske ha något extra fint minne från denna resturang.

13 mar 2018

Det är något visst med hotellbarer. Det bli en annan stämning vilket de verkligen lyckats med här. Bra drinkar och trevlig inredning. Toppen för AW

4 jun 2017

Supergoda drinkar och väldigt god mat! Speciellt förrätterna är riktigt bra och ofta väljer jag två av dessa plus en dessert istället för huvudrätt. Lite dyrt men väl värt det!

10 jul 2018

Bra för både eftermiddagskaffet, frukosten och drinken på kvällen kan man verkligen rekommendera Haymarket! Det enda tråkiga är hur populärt det faktiskt är - risk för riktigt mycket folk men absolut värt ett besök!

6 jun 2019

En stor eloge till den trevliga personalen! På Haymarket är det alltid fullt med folk - i princip oavsett vilken tid på dygnet. Däremot upplevs det aldrig som trångt och det finns nästan alltid lediga bord och sittplatser då stället är så otroli... Visa hela »

16 dec 2018

barpersonal med aspissig attityd, o de va inte första gången, trots att det bara ör ett fåtal gäster i lokalen är vissa i baren så sjukt stressade så de inte ens kan vara bemötande på nåt sätt. Tittar på en som om man vore ett... Visa hela »