Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Haymarket by Scandic

0,0 • 0 recensioner
Haymarket by Scandic

Anrika varuhuset PUB har förvandlats till internationellt storhotell med drygt 400 rum samt restaurang, bar och café. Här förenas gammalt med nytt genom en mix av 20-talsflärd och modern design; inspirationen kommer bland annat från filmvärlden och Greta Garbo, som inledde sin karriär på varuhusets dåvarande hattavdelning.

Beläget mitt i Stockholms city utgör Haymarket ett av Scandics eleganta signaturhotell. Här finns nöjen, restauranger, shopping och kommunikationer precis utanför entrén. Med hotellet har man blåst nytt liv i PUB-husets ursprungliga art deco-stil och kombinerat geometriska mönster med mässing, sammet, krom och specialdesignade tapeter. En stil som återspeglar 20-talets glada dagar, glamour och livsglädje (glöm allt vad depressionen heter!). Rummen är chict inredda och passar såväl singelresenärer och weekend-par som businessfolk och lyxlirare. Vad sägs till exempel om en svit med privat takterrass?

Haymarket ståtar även med brasseriet Paul's, caféet Gretas och cocktailbaren Americain, som alla ligger på gatuplan och lockar såväl locals som hotellgäster. Utöver dessa erbjuder hotellet event- och konferenslokal för exempelvis modevisningar, filmpremiärer och mingel, samt en liten biograf för annorlunda möten och jetlaggade hotellgäster. Framför Haymarket breder Hötorgets marknad ut sig och här ligger även konserthuset, biograf och saluhall. För den som behöver city-inspiration guidar Haymarkets livsstilsconcierge till stans smultronställen.

För hotellets restaurang, bar och café, se Haymarket

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Haymarket by Scandic!