Haymarket by Scandic

Top 100
4,2
19 betyg
$$$
Hotell
Haymarket
4,2
19 betyg

Anrika varuhuset PUB har förvandlats till internationellt storhotell med drygt 400 rum samt restaurang, bar och café. Här förenas gammalt med nytt genom en mix av 20-talsflärd och modern design; inspirationen kommer bland annat från filmvärlden och Greta Garbo, som inledde sin karriär på varuhusets dåvarande hattavdelning.

Beläget mitt i Stockholms city utgör Haymarket ett av Scandics eleganta signaturhotell. Här finns nöjen, restauranger, shopping och kommunikationer precis utanför entrén. Med hotellet har man blåst nytt liv i PUB-husets ursprungliga art deco-stil och kombinerat geometriska mönster med mässing, sammet, krom och specialdesignade tapeter. En stil som återspeglar 20-talets glada dagar, glamour och livsglädje (glöm allt vad depressionen heter!). Rummen är chict inredda och passar såväl singelresenärer och weekend-par som businessfolk och lyxlirare. Vad sägs till exempel om en svit med privat takterrass?

Haymarket ståtar även med brasseriet Paul's, caféet Gretas och cocktailbaren Americain, som alla ligger på gatuplan och lockar såväl locals som hotellgäster. Utöver dessa erbjuder hotellet event- och konferenslokal för exempelvis modevisningar, filmpremiärer och mingel, samt en liten biograf för annorlunda möten och jetlaggade hotellgäster. Framför Haymarket breder Hötorgets marknad ut sig och här ligger även konserthuset, biograf och saluhall. För den som behöver city-inspiration guidar Haymarkets livsstilsconcierge till stans smultronställen.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
19

Recensioner av Haymarket

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Texten har översatts automatiskt.

Underbar bar, utmärkt service, mycket gott vin

Bra frukost och fina rum.

Vem älskar inte bra hotellbarer? Stor bar med gott om sittplatser, även ute på torget på sommaren. Liveband med jämna mellanrum. Rekommenderas.

·

Det är något visst med hotellbarer. Det bli en annan stämning vilket de verkligen lyckats med här. Bra drinkar och trevlig inredning. Toppen för AW

·

Äntligen har jag tagit mig förbi haymarket och vilket lyft från förr! Lyxkänslan slår till redan när man är utanför, vilket är svårt då resten av Hötorget ser rätt trist ut. Men man möts av gretas cafe och Pauls resturan...

Trevlig lounge

Om man ska välja ett hotell i Stockholm så tycker jag definitivt inte att man ska tveka. Det är Haymarket som gäller. Jag har bott här ett flertal gånger och är alltid lika nöjd. Bra pris, bra service, god frukost och nära till allt. Fantastiska miljö...

Listad i: H O T E L L

Superbra mötesplats för frukost, lunch, middag och aw! Även super för den som vill sitta och jobba. Härlig stämning på hela Haymarket!

Trevligt hotell mitt i city med lyxig känsla, trots att det är ett Scandic-hotell. Älskar den glamourösa retro-inredningen som går som en röd tråd igenom hela hotellet. Vi bodde i ett dubbelrum av större storlek, med bra ljusinsläpp och utsikt mot gatan...

Bra för både eftermiddagskaffet, frukosten och drinken på kvällen kan man verkligen rekommendera Haymarket! Det enda tråkiga är hur populärt det faktiskt är - risk för riktigt mycket folk men absolut värt ett besök!

Supergoda drinkar och väldigt god mat! Speciellt förrätterna är riktigt bra och ofta väljer jag två av dessa plus en dessert istället för huvudrätt. Lite dyrt men väl värt det!

trevligt hotel med mysig atmosfär! Fräscha rum, bra priser och nära till stadspulsen. Fantastiskt att öppna upp gardinerna på morgonen och titta på allt som händer ute på Hötorget!
Bra frukost. Det har även en väldigt trevlig bar att ta...

Ett ställe med god lunch och bra drinkar.

Trevligt och god råbiff! Fann även kärleken i denna lokalen så kommer alltid kanske ha något extra fint minne från denna resturang.

En stor eloge till den trevliga personalen! På Haymarket är det alltid fullt med folk - i princip oavsett vilken tid på dygnet. Däremot upplevs det aldrig som trångt och det finns nästan alltid lediga bord och sittplatser då stället är så otroli...

barpersonal med aspissig attityd, o de va inte första gången, trots att det bara ör ett fåtal gäster i lokalen är vissa i baren så sjukt stressade så de inte ens kan vara bemötande på nåt sätt. Tittar på en som om man vore ett...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
19

Representerar du Haymarket by Scandic?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Haymarket by Scandic?

Vi har klassificerat Haymarket som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Haymarket by Scandic?

På Haymarket by Scandic serveras bland annat:

  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Haymarket by Scandic?

Haymarket by Scandic ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Haymarket by Scandic uteservering?

Ja, Haymarket by Scandic har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Haymarket by Scandic lunch?

Ja, Haymarket har lunchserveringar.

Var ligger Haymarket by Scandic?

Haymarket by Scandic ligger på Hötorget 13-15, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 150m).