Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sempre Espresso Bar

4,6
8 recensioner
Sempre Espresso Bar

En superitaliensk liten kaffebar några steg från Biblioteksgatan där du kan ta en espresso och något litet att äta. Här serveras bland annat smörgåsar, croissanter och andra godsaker över disk.

Användarbilder på Sempre Espresso Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Cappuccino med klassiskt Italienskt kondis bit – Bild från Sempre Espresso Bar av Madiha S.
  • Bild från Sempre Espresso Bar av Ida B.
  • Bild från Sempre Espresso Bar av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2019

Sempre är verkligen en institution av hög klass i Stockholm. Ett måste för alla kaffefantaster, Italien-törstande människor och helt enkelt ett riktigt bra ställe värt att besök nästa gång du vill ha en kaffe, en frukost eller en dolce. Frukos... Visa hela »

5 feb 2020

Liten härlig kaffebar som borde ligga på allas checklista som gillar kaffe. Här kliver du in i en liten del tagen direkt ifrån Italien. Det är härligt stimmigt och högt tempo, i love it!

Personalen är engagerad och välklädda, det gillar m... Visa hela »

24 jan 2019

Här lyckas dom verkligen få det att kännas som man kliver in på en espressobar i Italien. På lunchtid väller det in folk som tar en snabb espresso. Full pott för stämning och gott kaffe!

14 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Molto bene! Caffé perfetto, fina smörgåsar och godis att gå med det. Jag har bara en fråga. Varför vissa platser, som denna, förväntar dig att du ska tipsa dem när de erbjuder bara over-the-counter-service? Det slår mig.

16 apr 2018

Älskar den här typen av espressobarer. Supergott kaffe till hyfsade priser, frasiga croissanter och trevlig, chosefri personal. En personlig favorit i det här området!

10 sep 2018

Alltid avslappnat, alltid härlig energi från personalen

4 feb 2019

Om du verkligen söker riktig espresso/ cappuccino, då MÅSTE du komma till Sempre!
Min bror upptäckte den lilla "hidden gem" och han talade om bara 2 saker:
1. Riktig god kaffe
2. Riktiga Italiano baristas som kan och vet kaffe med ett leende!
Och Jag h... Visa hela »

24 okt 2016

Mitt nya favoritställe i hela Stockholm. En klassisk italiensk espressobar mer italienska baristor. Trevligt hål i väggen med bra espresso, macchiato och canenoli. Väldigt bra priser. Helt klart en 5a

Listad i: Favoriter