Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hotel Diplomat Restaurang

4,0 • 5 recensioner
Hotel Diplomat Restaurang

Stockholmsklassikern Hotel Diplomat, i sin karaktäristiska jugendskrud, ruvar också på ett trevligt brasserie. Stället har fått en av stans mest åtråvärda placeringar - här möter Stureplanssorl Nybrovikens rofulla vågor.

När shoppingrundan är avslutad eller när hungern sätter in efter en promenad på Djurgården lyser Hotel Diplomat Restaurang med sin närvaro. Och visst kan avslappnade restauranger på finadresser kring Stureplan räknas till ovanligheterna. Atmosfären har naturligtvis att göra med människorna som skapar den.

Menyn består av svenska klassiker som sill, råbiff, och lax. Och på dryckesmenyn, som går varmt på afterworken och soliga sommardagar, kan man bland annat stolsera med 16 olika whiskysorter. När uteserveringen med lounge öppnar på Strandvägen ges möjligheten att avnjuta den sommar-inspirerade menyn utomhus, och det är också under denna period som krogen får synas ur sitt allra bästa jag.

Se även Hotel Diplomat

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 dec 2017

Älskar T/Bar på Hotel Diplomat, det känns både exklusivt och hemtrevligt vare sig man sitter i fåtöljen intill brasan eller i restaurangdelen. Har ätit både frukost, Afternoon Tea och à la carte - allt håller bra kvalité och smakar gott... Visa hela »

Listad i: Favoriter
15 apr 2017

T/Bar har alltid levererat på väldigt hög nivå, oavsett om du är där för en trerättersmiddag, club sandwich-lunch eller bara dricka lite i baren.

8 feb 2015

T/BAR är alltid en favorit, oavsett om det gäller frukost, lunch, brunch eller middag. Fantastisk miljö, oavsett om du sitter in i den fina lokalen eller ute på den uppstyrda uteserveringen (som har full meny, osv). Menyn är blandad och passar de flesta, som det brukar vara... Visa hela »

25 dec 2014

Jag har varit på T/bar ett flertal gånger och hunnit prova både deras frukost, helglunch och middag.

Deras läge på Strandvägen vid vattnet är perfekt och ger ett härligt ljus i restaurangen. Miljön känns lyxig.

På sommare... Visa hela »

Listad i: Helglunch
31 maj 2015

Alltid ett säkert kort! Deras räkmacka och ett glas bubbel på deras uteservering på sommaren är värt ett besök.