Café Blå Lotus

2,8
4 betyg
Café
Hemsida
Instagram
Blå Lotus
2,8
4 betyg
Hemsida
Instagram

Blå Lotus är ett brokigt litet caféet som har funnits en halv trappa ner på Katarina Bangata sedan 1995. Hit kommer många Söderbor och andra gäster för att äta, fika eller ta en öl eller ett glas vin i mysig cafémiljö med inspiration från olika delar av världen. Allt som serverar lagas och bakas i det lilla köket. På sommaren har caféet även en omtyckt uteservering för den som vill sitta i solen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Blå Lotus Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Blå Lotus

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb. 2020

Ett av mina favoritställen att äta en tidig frukost själv i lugn och ro. Ganska simpel meny med ”vanliga” mackor och bryggkaffe. Mysig lokal och överkomliga priser. Den här typen av caféer är allt mer sällsynta nuförtiden när espresso... Visa hela »

15 apr. 2017

Helt okej café med helt okej utbud. Förstår tanken med inredningen men tycker inte det håller hela vägen.

11 maj 2016

Mysigt med att gå ner en halvtrappa till de gröna väggarna och gamla omatchade möbler, eller ett steg längre in i det mörkröda rummet. Annars på en solig dag slå sig ner på deras uteservering. Främst serveras paj och mackor. Lite smått... Visa hela »

10 apr. 2021

Översätt till svenska »

Rude service and terrible food and drinks. What a disappointment.