Lisas Grabb

4,3
6 betyg
Café
Lisas Grabb
4,3
6 betyg

Lisas Grabb drivs av Nicklas Welin, som tidigare hade stammisfiket Lisas Café tillsammans med sin mamma. Både möbler och känsla har bevarats efter det gamla caféet, som låg precis i närheten, och tanken är att alla ska känna sig som hemma.

Besökarnas bilder från Lisas Grabb Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
6

Recensioner av Lisas Grabb

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det här caféet är en skön (och välbehövlig) kontrast till de trendiga surdegsbagerierna med kaffe från hippa rosterier. Hos Lisas Grabb ser kakor och bullar ut som mormors. Jitterbugg, gräddtårta och kanelbullar (allt hembakat) hämtas på e...

Har bara besökt en snabbis för att köpa med mig några bullar men Lisas Grabb känns verkligen genuint och bullarna var otroligt goda.

Niklas är en Söderlegend!!Passionerad som brinner för sina gäster och förvaltar arvet efter morsan som avrått honom från kafebranschen...Tack o lov gick han sin egen väg till Stammisarnas glädje..Här snackas det mellan borden och ni slipper industr...

Klart bästa fiket i stan! Härlig stämning, gott hembakt, humor, skratt och tokigheter emellanåt :) Tonfiskmackan är en odödlig klassiker!

Trevlig miljö. Nicklas är social, bakar otroligt mycket och väääääldigt gott!
Rekommenderas starkt :)

väldigt trevligt ställe med bra lunch

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
6

Representerar du Lisas Grabb?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Lisas Grabb?

Lisas Grabb ligger på Blekingegatan 36, 118 56, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 300m).