Längs Årstaviken och strandpromenaden, som går från Hornstull till Skanstull förbi Tanto och Södersjukhuset, hittar du detta café som serverar mat och drinkar med utsikt över vattnet.

Café Caminito tar med sig en bit Sydamerika och mer specifikt Argentina – som en av ägarna kommer ifrån – till Sverige och Årstaviken. Från strandpromenaden är det svårt att missa detta färgstarka café, som ofta lockar gäster under soliga dagar.

Inspirationen till den färgglada stilen hämtas från husen i Buenos Aires, och det genomsyrar inte bara möblerna utan också stämningen och smakerna. Menyn består av sydamerikanska rätter som fått besök av det svenska köket. Bland rätterna hittar du nämligen såväl gazpacho, tortilla och chorizo som toast skagen. Är man även törstig kan man sippa på drinkar, vin eller en kall öl.

Mellan oktober och april har man vinteröppet med fika och lättare mat på bryggan.

Café Caminito är ständigt under utveckling. Numera har de ännu fler sittplatser och hängytor, och förutom ordinarie öppettider så kan man abonnera en del av serveringen under sommaren.

Användarbilder på Café Caminito Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jun 2021

Att gå mellan Skanstull och Hornstull längsmed vattnet är kanske bland det mysigaste man kan göra en sommarmorgon, sommardag eller sommarkväll. Kanske en av de absolut finaste promenadstråken i Stockholm som finns!

Främst passerar man här träd... Visa hela »

9 apr 2019

Bra ställe för en fika. Har både öl och vin och glass för en som vill ha det. Nåt sydamerikanskt att äta också. Men miljön är bäst!

8 aug 2022