Café Frankfurt

4,7
3 betyg
Café
Vinbar
Café Frankfurt
4,7
3 betyg

Kungsholmens kanske bäst bevarade hemlighet hittas på Pipersgatan. Bakom randiga markiser och välvda fönster döljer sig naturvinsbaren Café Frankfurt där du kan droppa in på bagels, snacks och vin.

På Café Frankfurt snurrar man inte i samma hjulspår. Gänget bakom vinbaren tycker om att leta och prova nya roliga viner och satsar istället på ett litet sortiment som uppdateras ofta. Utöver vinerna kan du också komma hit för deras goda bagels som fylls med allt möjligt gott både dag och kväll.

Ett besök här blir lätt en färgklick i vardagen, från de spännande etiketterna på naturvinerna till den mönsterkaklade baren och de färgglada markiserna. Slå dig ner i fönstret och ägna dig åt lite people watching vid något av de höga borden eller i baren, och njut av snacks, bagels och dryck. Eller, om vädret tillåter, så kan du norpa något av borden på den lika färgglada uteserveringen på trottoaren.

Men de kontinentala vibbarna slutar inte där. Specialiteten, förutom vinerna, är nämligen äkta surdegsbagels i Montréalstil som de fyller med både traditionella tillbehör som lax och färskost och nytänkande sådana, något som uppskattas långt utanför stadsdelsgränserna.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Recensioner av Café Frankfurt

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Otroligt mysigt ställe med bagels med otroliga smaker! Tomatena var en smak explosion! Drack ett lätt rött naturvin till min cream cheese macka som hette ” run it thru the garden” och det smakade toppen! Lax bagelsen skulle även den vara lika god! Lätt och avsla...

Otroliga bagels! Godaste bageln jag ätit i Sverige. Jätte mysig liten espresso som bakar sina egna bagels. 7 olika fyllningar, allt från klassiskt till rabarbersylt. Ryktet säger att dem har sökt efter alkoholtillstånd, så snart kanske Kungsholmen får en n...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Café Frankfurt?

Vi har klassificerat Café Frankfurt som:

  • Vinbar

Vilken typ av mat serveras på Café Frankfurt?

På Café Frankfurt serveras bland annat:

  • Smårätter

Har Café Frankfurt uteservering?

Ja, Café Frankfurt har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Café Frankfurt?

Café Frankfurt ligger på Pipersgatan 24, 112 28, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 100m).