Wilmer Kungsholmen

4,6
5 betyg
Café
Wilmer
4,6
5 betyg

På Bergsgatan hittar du gemytliga Wilmer, som har gjort vardagsrumskänslan lite starkare. Menyn erbjuder allt från frukostmackor och müsli till hemlagade grytor och egna bakverk. Själva brödet kommer från Lux på Lilla Essingen. Caféet har även en färgglad liten uteservering. Sommartid serveras endast sallader.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Wilmer Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Recensioner av Wilmer

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Så mysigt ställe! Varit där 2 ggr för lunch senaste månaden och gillade både den varma toasten (med spicy tuna) och salladen (med chèvre och rödbetor). Trevligt bemötande och mysig, lite kitschig lokal. Har inte testat kaffet ännu, kanelbullarna...

Ett av mina absoluta favoritställen. Tankarna går till bohemiska kvarter i Paris när du kommer in på Wilmer. Inredningen är eklektisk, personalen är trevlig och personlig och mat & dryck är tillverkat med kärlek och passion. Väldigt goda luncher och...

Favoritstället på Kungsholmen för frukost och fika, finns även matigare alternativ för lunch. Lugnt och enkelt på avskilt gaturhörn

Ständigt dessa fyrstjärniga ställen va? Jag har nog inget annat försvar annat än att jag inte är så mycket för att få dåliga upplevelser eller lyckas pricka rätt ofta.

Wilmers kaffebar är ett supersött stammis-ställe e...

Fantastiskt ställe med bästa kaffe och bakverk och mycket goda sallader, även covidanpassat så det går att sitta ute under värmelampor och köpa mat eller kaffe genom fönster. Rekommenderas verkligen!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Representerar du Wilmer Kungsholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Wilmer Kungsholmen?

Wilmer Kungsholmen ligger på Bergsgatan 30, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 100m).