Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Wilmer Kungsholmen

4,6
5 betyg
Redigera Wilmer Kungsholmen

På Bergsgatan hittar du gemytliga Wilmer, som har gjort vardagsrumskänslan lite starkare. Menyn erbjuder allt från frukostmackor och müsli till hemlagade grytor och egna bakverk. Själva brödet kommer från Lux på Lilla Essingen. Caféet har även en färgglad liten uteservering. Sommartid serveras endast sallader.

Se även Wilmer Vasastan

Användarbilder på Wilmer Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Chèvresallad  – Bild från Wilmer Kungsholmen av Isabelle W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 apr 2021

Så mysigt ställe! Varit där 2 ggr för lunch senaste månaden och gillade både den varma toasten (med spicy tuna) och salladen (med chèvre och rödbetor). Trevligt bemötande och mysig, lite kitschig lokal. Har inte testat kaffet ännu, kanelbullarna... Visa hela »

16 sep 2020

Ett av mina absoluta favoritställen. Tankarna går till bohemiska kvarter i Paris när du kommer in på Wilmer. Inredningen är eklektisk, personalen är trevlig och personlig och mat & dryck är tillverkat med kärlek och passion. Väldigt goda luncher och... Visa hela »

30 maj 2018

Favoritstället på Kungsholmen för frukost och fika, finns även matigare alternativ för lunch. Lugnt och enkelt på avskilt gaturhörn

18 aug 2015

Ständigt dessa fyrstjärniga ställen va? Jag har nog inget annat försvar annat än att jag inte är så mycket för att få dåliga upplevelser eller lyckas pricka rätt ofta.

Wilmers kaffebar är ett supersött stammis-ställe e... Visa hela »

19 feb 2021

Fantastiskt ställe med bästa kaffe och bakverk och mycket goda sallader, även covidanpassat så det går att sitta ute under värmelampor och köpa mat eller kaffe genom fönster. Rekommenderas verkligen!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.