Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Wilmer Kungsholmen

4,7
3 recensioner
Wilmer Kungsholmen

På Bergsgatan hittar du gemytliga Wilmer, som har gjort vardagsrumskänslan lite starkare. Menyn erbjuder allt från frukostmackor och müsli till hemlagade grytor och egna bakverk. Själva brödet kommer från Lux på Lilla Essingen. Caféet har även en färgglad liten uteservering. Sommartid serveras endast sallader.

Se även Wilmer Vasastan

Användarbilder på Wilmer Kungsholmen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 sep 2020

Ett av mina absoluta favoritställen. Tankarna går till bohemiska kvarter i Paris när du kommer in på Wilmer. Inredningen är eklektisk, personalen är trevlig och personlig och mat & dryck är tillverkat med kärlek och passion. Väldigt goda luncher och... Visa hela »

30 maj 2018

Favoritstället på Kungsholmen för frukost och fika, finns även matigare alternativ för lunch. Lugnt och enkelt på avskilt gaturhörn

18 aug 2015

Ständigt dessa fyrstjärniga ställen va? Jag har nog inget annat försvar annat än att jag inte är så mycket för att få dåliga upplevelser eller lyckas pricka rätt ofta.

Wilmers kaffebar är ett supersött stammis-ställe e... Visa hela »