Recension av Café Pascal Skånegatan – av Anton S.

Texten har översatts automatiskt.

Titta, mängden danskt rågbröd toasts med 60 graders ägg på toppen som jag åt i Pascals är definitivt ett tresiffrigt tal, så det skulle vara konstigt om jag gav det något under 5 stjärnor. När jag valde alternativ för flytt i Europa var denna skål bokstavligen i listan över "fördelar" för Stockholm. Och Stockholm vann (och Pascal verkar det också som att han vann).

Men om du av någon anledning inte äter ägg, avokado eller rågbröd, prova croissanter med jamon/ost och äggsallad - de är också utsökta. Åh, jag glömde att du inte äter ägg.

Allt kaffe är fantastiskt, oavsett vilket bryggalternativ du föredrar. På sommaren kan du prova en espressotonic eller en humla (byt ut tonic mot apelsin färsk).

Bakverken är ganska goda, även om jag inte skulle kalla dem bäst i stan (men ändå en 9/10).

Undvik dock rusningstid om du inte tar med dig kaffe och mat, det är så trångt att vissa människor blir obekväma.

Jag hoppas verkligen att du läser den sista meningen från din mobil och att du redan är på väg till Pascal.