Meno Male Nytorget

3,9
11 betyg
$-$$
Pizzaställe
Meno Male
3,9
11 betyg

Meno Male har gjort succé med sina napolitanska finpizzor runt om i Stockholm och idag finns de på flera adresser. Restaurangen på Södermalm huserar i Calientes gamla lokaler på Renstiernas gata.

Sedan Meno Male slog upp dörrarna för första gången är det många som har förälskat sig i de omtalade napolitanska pizzorna, och idag finns restaurangen i nästan varje stadsdel. Namnet Meno Male betyder ”gudskelov” på italienska och målet är just att servera pizzor på samma sätt som napolitanarna själva skulle ha gjort. Här använder man en vedeldad ugn, tillverkad i självaste Napoli, där pizzorna gräddas i 450 grader i 90 sekunder för att råvarorna ska behålla sin smak och struktur.

Menyn består av ett urval av pizzor med allt från njuda till skaldjur, grönsaker, parmaskinka och salsiccia. Det går även att komponera sin egen pizza med eller utan tomatsås och valfria toppings, samt få glutenfri pizza. Restaurangen har öppet för lunch och middag och här är det bara att droppa in; Meno Male har nämligen ingen bordsbokning.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
11

Recensioner av Meno Male

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ciao! Så härligt, gott å lyxigt! Och ekologisk olivolja vid borden samt chilioljan om man önskar. Man betalar direkt och kan sedan gå när man ätit klart. Mysigt ställe men kanske lite dyrt att besöka ofta. Ska testa under lunchtid någon gån...

Recension baserad på en fredagsmiddag.

Vi kom precis vid öppning vilket även resulterade i ett bord direkt för vår del - dock kan det nämnas att det bildades kö under kvällen så vill man äta här behöver man komma i tid.

·

Länge har jag fått höra att Meno Male is the pizza to be. Men av någon konstig anledning har jag bojkottat. När ett ställe blir överhajpat så lever det sällan upp. Det har hänt tidigare och jag blivit lack

Så kom den dagen. På...

Listad i: Pizza

Här kan du säga adjö till trista, smaklösa, torra och hårda glutenfria pizzabottnar och välkomna smakrika, lagomt sega och spröda (g-fria)
pizzabottnar! En fröjd för en allergiker att kunna få äta en pizza med hög standard och dess...

Återbesök blev spiken i kistan.

Gav MM the benefit of the doubt efter första besöket, det kanske bara var en engångsföreteelse. Återbesöket bekräftar dock, tyvärr, att det inte var en engångsgrej.

Än en gång få...

Va det så här pizza smakade i Italien 1898 när det sägs att den först är dokumenterad?
Samtidigt som man i Sverige åt gröt, välling, sill och en sup.

Ungefär lika stor skillnad är det på detta ställens pizzor och den...

Bra med plats på lunchen , trevlig inredning , och mycket trevlig personal .

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
11

Representerar du Meno Male Nytorget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Meno Male Nytorget?

På Meno Male Nytorget serveras bland annat:

  • Pizza
  • Italienskt

Vad kostar det att äta på Meno Male Nytorget?

Meno Male Nytorget ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Budget ($).

Är det billigt att äta på Meno Male Nytorget?

Meno Male ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Meno Male Nytorget lunch?

Ja, Meno Male har lunchserveringar.

Kan man beställa take away från Meno Male Nytorget?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Meno Male. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Meno Male Nytorget?

Meno Male Nytorget ligger på Renstiernas gata 19, 116 31, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 600m).