Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Brunkebergs Bageri och Bistro

5,0
1 betyg
Redigera Brunkebergs Bageri och Bistro

Heléne Johansson, som driver Brunkebergs Bageri, står även bakom Brunkebergs Bageri och Bistro på Birger Jarlsgatan. Här kan man äta frukost och lunch med sydeuropeisk touch, ta en fika eller handla med sig hantverksbröd och färska bakelser.

Hantverksbageri, konditori och bistro i ett – på Brunkebergs Bageri och Bistro kombineras bröd och mat på modernt vis. Precis som hos bagerisyskonet på Dalagatan kan man hitta allt från stora surdegsbröd till färska bullar, bakelser och säsongsbetonade tårtor (på beställning). I den ljust inredda lokalen går det även bra att stanna till för en frukost, lunch, kaffe, brunch eller lite snacks och ett glas vin eller en öl. Här bakas och lagas allt från grunden med utvalda råvaror, främst ekologiska och närproducerade.

Frukostmenyn bjuder på färska mackor med olika pålägg, men också yoghurt med hemgjord granola, gröt på nakenhavre och andra nyttigheter. Den som vill ha något lite mer rejält kan även starta dagen med en "brekkie burger" eller någon äggrätt. Till lunch serveras därefter rejäla rätter med kött, fisk eller grönt medan eftermiddagarna ägnas mer åt snacks och utvalda drycker. Lagom till helgen går det bra att avrunda veckan med såväl frukost som brunch och lunch, samt ett glas cava eller en bellini om man känner för det.

Även catering erbjuds och det går också att hyra lokalen för olika event.

Se även Brunkebergs Bageri

Användarbilder på Brunkebergs Bageri och Bistro Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 okt 2016

Wow, så otroligt gott och vällagat – och såååå mysigt och snyggt. De gör allt från grunden, vilket märks på smak och känsla. Stammis, ja tack!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.