Eva's Brunch

5,0
3 betyg
$$
Café
Eva's Brunch
5,0
3 betyg

Vem vill inte kunna äta brunch precis när som helst på dagen? Det frågade sig i alla fall grundarna bakom Eva's Brunch. Förmodligen vill de flesta det, eftersom brunch ofta består av några av våra mest omtyckta rätter, och här kan man avnjuta både salt och söt mat under samma måltid.

En bit upp på Folkungatan hittar du detta mysiga lilla kryp in med gott om platser. Den gröna, kaklade disken är svår att undgå, och färgen går igen runt om i lokalen, inte minst i alla små växter. Tillsammans med trä och rotting ger de caféet en harmonisk stil som kompenseras av den färgglada maten.

Fluffiga pannkakor, nachos, omelett och äggröra, laxbagel, grillade mackor, burgare, sallad och en klassisk English breakfast är exempel på sådant som du kan äta på Eva's Brunch. Menyn är generös och erbjuder något för de flesta smaker, vare sig man är superhungrig och sugen på något riktigt matigt, eller föredrar något lättare som liknar frukost mer. När det gäller dryck kan du sippa på allt från te och olika sorters kaffe till färskpressad juice, smoothie, hemgjort iste eller andra törstsläckare.

Maten är hemlagad och menyn noggrant kurerad med typiska brunchrätter, vare sig man kliver upp tidigt, strosar förbi på förmiddagen eller blir sugen mitt på dagen.

Eva's Brunch erbjuder en liten uteservering längs med Folkungatan och välkomnar alla hundar, ute som inne.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Eva's Brunch

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Det här var faktiskt en riktigt bra brunch! För det första går det att boka bord vilket man väl ÄLSKAR efter att ha stått i kö till alla dessa poppis brunch ställen under åren, Sthlm brunch club, Greasy spoon etc.. Många långa köe...

Serverar brunch hela dagen - och det går att boka bord!! Slipp stå ute i kö, DRÖM!

Testade:
- Advanced Fluffy pancakes (109:-)
- Scrambled egges with mango-avo salsa (149:-)
- Shakshuka (159:-)

Det är sååå gott och trevligt h...

Jättebra brunch och smidigt att man kan boka innan!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Eva's Brunch?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Eva's Brunch?

På Eva's Brunch serveras bland annat:

  • Internationellt

Vad kostar det att äta på Eva's Brunch?

Eva's Brunch ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Eva's Brunch uteservering?

Ja, Eva's Brunch har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Eva's Brunch lunch?

Ja, Eva's Brunch har lunchserveringar.

Var ligger Eva's Brunch?

Eva's Brunch ligger på Folkungagatan 89, 116 30, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 500m).