Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Eva's Brunch

0,0
0 betyg
Redigera Eva's Brunch

Vem vill inte kunna äta brunch precis när som helst på dagen? Det frågade sig i alla fall grundarna bakom Eva's Brunch. Förmodligen vill de flesta det, eftersom brunch ofta består av några av våra mest omtyckta rätter, och här kan man avnjuta både salt och söt mat under samma måltid.

En bit upp på Folkungatan hittar du detta mysiga lilla kryp in med gott om platser. Den gröna, kaklade disken är svår att undgå, och färgen går igen runt om i lokalen, inte minst i alla små växter. Tillsammans med trä och rotting ger de caféet en harmonisk stil som kompenseras av den färgglada maten.

Fluffiga pannkakor, nachos, omelett och äggröra, laxbagel, grillade mackor, burgare, sallad och en klassisk English breakfast är exempel på sådant som du kan äta på Eva's Brunch. Menyn är generös och erbjuder något för de flesta smaker, vare sig man är superhungrig och sugen på något riktigt matigt, eller föredrar något lättare som liknar frukost mer. När det gäller dryck kan du sippa på allt från te och olika sorters kaffe till färskpressad juice, smoothie, hemgjort iste eller andra törstsläckare.

Maten är hemlagad och menyn noggrant kurerad med typiska brunchrätter, vare sig man kliver upp tidigt, strosar förbi på förmiddagen eller blir sugen mitt på dagen.

Eva's Brunch erbjuder en liten uteservering längs med Folkungatan och välkomnar alla hundar, ute som inne.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Eva's Brunch!

Användarbilder på Eva's Brunch Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.