Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Gelateria Italiana

4,0
4 betyg
Redigera Gelateria Italiana
Gelateria Italiana

Italiensk glassbar på Fridhemsplan med egen tillverkning. Gelateria Italiana stoltserar med många intressanta smaker och här hittar du även glasstårtor och bakelser som alla görs på naturliga råvaror. Du kan även ta en espresso eller något matigare att äta på plats.

Användarbilder på Gelateria Italiana Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
19 jul 2016

Familjeägd gelateria som rustats upp och med ägarinnan Irina som ser till att alla får de de vill ha när de vill ha det. Inte undra på att de har stammisar som kommer varje fredag och gjort så i 5 år (japp, pratade själv med stammisen när jag var dä... Visa hela »

12 maj 2022

Tack Gelateria Italiana för en kort resa till Italien! Här finns glass med många underbara smaker (även glasstårtor som är perfekta att ta hem) och jag värderar det högt att alla görs på naturliga råvaror. Det känns som att hamna en stu... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Har bara testat stället en gång, alldeles nyligen. God glass och ett plus för glassbakelserna, ser riktigt bra ut. Lokalerna har fått en rejäl ansiktslyftning vilket de verkligen behövde.

12 jul 2017

Riktigt söt och krämig glass, många olika smaker. Har inte provat någon av sorbeterna, det får bli nästa gång för hit kommer jag att komma tillbaka.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.