Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Greasy Spoon Kungsholmen

3,6
5 betyg
Redigera Greasy Spoon Kungsholmen

Greasy Spoon har blivit kända för att servera frukost och brunch hela dagen, ett populärt koncept som inkluderar Instagram-vänliga rätter som eggs benedict, avokadomacka och pannkakor. Deras fjärde filial ligger alldeles intill Kronobergsparken på Kungsholmen.

Frukost- och brunchkulturen blomstrar i Stockholm och det är Greasy Spoon ett bevis på. Hit kan man komma från morgon till sen eftermiddag hela veckan och äta frukost, brunch och lunch. Oavsett om det är vardag eller helg flockas hungriga gäster som vill ta del av menyn, vilket gör att caféerna snabbt fylls av folk och stim. Den första filialen öppnades på Södermalm och sedan dess har Greasy Spoon dykt upp på flera adresser i Stockholm, bland annat på Kungsholmen.

Menyn är full av moderna klassiker med något för alla, såväl veganer och vegetarianer som köttätare. Här ingår allt från lättare alternativ, såsom granola bowl, till pannkakor, våfflor och frukosttallrikar. Man serverar även lunchrätter med internationella influenser. Under helgerna hittar många till Greasy Spoon för att avrunda veckan med frukost eller brunch, så då kan det vara bra att komma i tid. Här är det endast drop-in och kösystem som gäller.

Se även Greasy Spoon Tjärhovsgatan, Greasy Spoon Odenplan, Greasy Spoon Södermanna­gatan

Användarbilder på Greasy Spoon Kungsholmen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Greasy Spoon Kungsholmen av Louise L.
  • Bild från Greasy Spoon Kungsholmen av Louise L.
  • Bild från Greasy Spoon Kungsholmen av Isabelle W.
  • Bild från Greasy Spoon Kungsholmen av Isabelle W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jan 2023

Älskade Greasy Spoon äntligen på Kungsholmen! All day breakfast. Goda rätter som man känner igen sen tidigare. Trevlig personal, men för mycket att göra denna öppningssöndag. Även ljudnivån var alldeles för hög trots att man så... Visa hela »

29 jan 2023

Åt en fantastisk Avo Bene, drack färsk, lite syrlig apelsinjuice och en cappuccino. Jättetrevlig personal som verkligen höjde upplevelsen! Supersmidigt kösystem, synd bara att man inte kan boka bord. Nu fick vi stå ute och frysa.

21 jan 2023

Ett välkommet tillskott i mitt favoritbrunchgäng! Mycket trevlig atmosfär och personal, känns enligt källor som ”ett sånt där lagom busy London-café”.

Tyckte de nya rätterna på menyn var tillräckligt spännande fö... Visa hela »

18 feb 2023

24 jan 2023

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.