Greasy Spoon Kungsholmen

3,7
6 betyg
Café
Greasy Spoon
3,7
6 betyg

Greasy Spoon har blivit kända för att servera frukost och brunch hela dagen, ett populärt koncept som inkluderar Instagram-vänliga rätter som eggs benedict, avokadomacka och pannkakor. Deras fjärde filial ligger alldeles intill Kronobergsparken på Kungsholmen.

Frukost- och brunchkulturen blomstrar i Stockholm och det är Greasy Spoon ett bevis på. Hit kan man komma från morgon till sen eftermiddag hela veckan och äta frukost, brunch och lunch. Oavsett om det är vardag eller helg flockas hungriga gäster som vill ta del av menyn, vilket gör att caféerna snabbt fylls av folk och stim. Den första filialen öppnades på Södermalm och sedan dess har Greasy Spoon dykt upp på flera adresser i Stockholm, bland annat på Kungsholmen.

Menyn är full av moderna klassiker med något för alla, såväl veganer och vegetarianer som köttätare. Här ingår allt från lättare alternativ, såsom granola bowl, till pannkakor, våfflor och frukosttallrikar. Man serverar även lunchrätter med internationella influenser. Under helgerna hittar många till Greasy Spoon för att avrunda veckan med frukost eller brunch, så då kan det vara bra att komma i tid. Här är det endast drop-in och kösystem som gäller.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Recensioner av Greasy Spoon

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Älskade Greasy Spoon äntligen på Kungsholmen! All day breakfast. Goda rätter som man känner igen sen tidigare. Trevlig personal, men för mycket att göra denna öppningssöndag. Även ljudnivån var alldeles för hög trots att man så...

Nämn ett bättre ställe för brunch? Nej men exakt, svårt att hitta! Nu kan du ställa dig i kö via hemsidan när du är inom 1km, det är typ vid st eriksplan så ställ dig i kö redan då, så poff när du är framme ä...

Åt en fantastisk Avo Bene, drack färsk, lite syrlig apelsinjuice och en cappuccino. Jättetrevlig personal som verkligen höjde upplevelsen! Supersmidigt kösystem, synd bara att man inte kan boka bord. Nu fick vi stå ute och frysa.

Ett välkommet tillskott i mitt favoritbrunchgäng! Mycket trevlig atmosfär och personal, känns enligt källor som ”ett sånt där lagom busy London-café”.

Tyckte de nya rätterna på menyn var tillräckligt spännande fö...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Representerar du Greasy Spoon Kungsholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Greasy Spoon Kungsholmen?

På Greasy Spoon Kungsholmen serveras bland annat:

  • Vegetariskt
  • Veganskt

Har Greasy Spoon Kungsholmen vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Greasy Spoon Kungsholmen har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Serverar Greasy Spoon Kungsholmen lunch?

Ja, Greasy Spoon har lunchserveringar.

Finns det veganska rätter på Greasy Spoon Kungsholmen?

Ja, Greasy Spoon erbjuder veganska rätter.

Var ligger Greasy Spoon Kungsholmen?

Greasy Spoon Kungsholmen ligger på S:t Göransgatan 74, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 150m).