Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pesso Bageri & Café Fridhemsplan

2,5
2 betyg
Redigera Pesso Bageri & Café Fridhemsplan

Italienskt kaffe, färska bakelser, nybakat bröd, frukostmackor, lunch, brunch… Hos Pesso vid Fridhemsplan kan man handla med sig godsaker från bageriet eller slå sig ner för en fika eller något att äta. Här bakas allt från grunden utan tillsatser.

Pesso drivs av bagaren Rafael Perz som uppfyllde sin barndomsdröm när han öppnade det lilla caféet och bageriet på Kungsholmen år 2016. Här är service, personligt bemötande och prisvärd kvalitet ledord. Från bageriet längst in i lokalen kommer olika kakor, bakelser, tårtor, bullar och bröd som bakas från tidigt på morgonen. I utbudet hittas bland annat surdegsbröd, franska frallor, levaine, mandelcroissanter, mazariner, wienerbröd, pajer och mycket mer att festa loss på.

Är man sugen på att ta något på plats så hittar man såväl frukost som lunch och brunch på menyn. Här kan man inleda dagen med bland annat smoothies, hemgjord granola eller en frukostmacka. Lunchmenyn består av lasagne, matpajer, mackor och sallad, men det går även bra att kombinera frukost och lunch till en brunch. Vill man hellre hämta upp sin fika eller mat så erbjuder caféet avhämtning av såväl bakverk som frukost och lunch.

Se även Pesso Bageri & Café Lilla Essingen

Användarbilder på Pesso Bageri & Café Fridhemsplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från "Stockholms bästa kanelbulle 2018" – Bild från Pesso Bageri & Café Fridhemsplan av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Ett sånt himla mysigt cafe gömt i Fridhemsplan! När man kommer in så är det några sittplatser, mellanstort men oftast finns det lediga platser. En liten disk och köket bakom. Jätte trevlig och glad personal. Massvis av kakor, bakelser och bullar, nästa... Visa hela »

24 nov 2022

Behandlar sina anställda som skräp, dom har inget kontrakt ens och hon som bakar är lika renlig som dom dammet bakom min spis så var medvetna om det när ni äter bakverken hon tillverkar.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.