Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Green Smile

4,5
8 betyg
Redigera Green Smile

Glöm allt vad onyttig snabbmat heter. Green Smile i Vasastan är en riktig hälsooas där man hittar matiga sallader, soppor och acai bowls, liksom mängder av färska juicer och smoothies på menyn. Lokalen, den är miljömedvetet inredd i återvunnet trä.

Sedan 2016 finns hälsocaféet Green Smile att hitta på Sankt Eriksgatan nära Vanadisplan. Bakom stället står Adam Mahdi som har jobbat på restauranger i Dubai och New York och som vurmar för hälsosam mat. På Green Smile serverar han sallader som man kan plocka ihop själv utifrån olika ingredienser som falafel, avokado och kyckling. Menyn erbjuder mycket grönt samt många gluten- och laktosfria alternativ. Här finns allt och lite till för den som vill äta hälsosamt, hålla koll på kalorierna eller fylla på med energi efter träningen. Den som vill ha något lättare hittar även acai bowls och coconut bowls med quinoa, samt en mängd olika juicer (de flesta helt utan socker) och smoothies som bland annat kan mixas på valfritt sätt. Dryckerna innehåller allt från spenat till frukter och bär.

Bortsett från att satsa på naturliga ingredienser har man även gjort lokalen naturnära, med inredning tillverkad av återvunnet trä. Maten beställs vid kassan och äts vid träbord, om man inte tar med sig lunchen eller mellanmålet i farten. Sommartid har Green Smile även en solig uteservering som angränsar till en lummig liten Vasastankulle.

Användarbilder på Green Smile Visa alla

  • Lägg till bild
  • Hade stora förväntningar på deras omtalade sallad med blev extremt besviken när jag fick denna  – Bild från Green Smile av Andrea M.
  • Pulled turkey  – Bild från Green Smile av Eng M.
  • Crazy Caesar på Green Smile – Bild från Green Smile av Peter B.
  • Rainbow Bowl (lax och tonfisk) på Green Smile – Bild från Green Smile av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 sep 2018

Hade förväntningar på detta ställe, hoppades på att de var i samma klass som reload. Men tyvärr blev jag mycket besviken. Min acaibowl smakade inte rätt och hade lite innehåll. Min vän beställde en kycklingsallad med salladen var ofräsch så... Visa hela »

24 apr 2019 · Uppdaterad

Har tidigare varit kända för stökig meny och ofräsch mat. Men har nu gjort en rejäl ansiktslyftning med ny fräsch meny med diverse bowls med färsk lax, tonfisk, grönsaker, ris. Rekommenderas ett nytt försök, ni som varit här tidigare och kanske... Visa hela »

4 sep 2020

Bästa service och fräsch mat!

4 sep 2020

Stockholms bästa acai bowl och super grym service! Jag rekommenderar stark.

14 sep 2019

Översätt till svenska »

Again amazing food and service and good fresh meals 🥗🍖🍗🍠🍄🍆🍅🍋🥑🥬🌯🥣🍲🧀🍤🍣☕🍵🍹

11 feb 2018

Översätt till svenska »

Best falafel in the city!

2 nov 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vi älskade maten och att allt nästan färska... Jag älskade min Kycklingsallad

19 feb 2018

Good lunch good service

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.