Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mahalo Odengatan

3,7 • 13 recensioner
Mahalo Odengatan

På det populära hälsocaféet Mahalo äter du nyttiga smoothie bowls, wraps, sallader och plantbaserade bakverk i färgglad miljö. Här är allt veganskt och för det mesta ekologiskt.

Hälsoscenen i Stockholm har på senare år fullkomligt exploderat och Mahalo var ett att de första lite mer välkända hälsocaféerna att öppna. Filialen på Söder öppnade 2015 och därefter slogs dörrarna upp i Vasastan ett par år senare. Med färgstark miljö och en meny full av Instagram-vänliga veganrätter, juicer och smoothies lockar Mahalo många gäster under dagarna, inte minst lagom till lunchtimmarna då det kan bildas kö ut på gatan. Filialen i korsningen Odengatan och Roslagsgatan har även en uteservering längs båda fasaderna som är öppen under sommarhalvåret.

Caféet har öppet från morgon till middagstid och menyn innehåller allt från fruktiga bowls till matiga sallader och veganburgare med internationella influenser. Hit kan man komma för att äta frukost och lunch, eller för att ta en nyttig fika eller något att äta på eftermiddagen. Den som är fikasugen hittar olika plantbaserade bakverk att ta till kaffet och bakom disken finns även färdiga mackor, juicer och chiapuddingar.

Se även Mahalo Söder

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jun 2019

Äntligen har jag besökt detta ställe! Tog en Acai bowl. Så himla gott, älskar det. Dock inte så billigt.

Jag gillar deras namn på menyn. De hade roliga namn, fries before guys! Haha.

Vi satt ute i solen med småsmå bord. Funkade jä... Visa hela »

Listad i: Favoriter
20 aug 2018

Åt en smoothiebowl på Mahalo häromdagen och den var helt ok.
Toppingen var väldigt bra (granola, färska bär, jordnötssmör mm) men själva konsistens på bowlen är fryst och smakar lite artificiellt. Man märker att den inte är til... Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Var ett stort fan av Mahalo på Söder och att de öppnade ett till är helt fantastiskt. Fantastisk mat och personal men härlig inredning. Gillar dock det på Söder något mer då läget där är lite bättre, här i Vasastan så si... Visa hela »

30 sep 2018 · Uppdaterad

Ojoj.
Vet inte om jag tyckte besöket, maten eller personalen var varken bra eller dålig i den stressen som genomsyrade hela stället när jag var där, inklusive hos gästerna. Gick hit 15-tiden en lördag och det var vilt. Personalen såg helt vettskrämd... Visa hela »

20 jun 2018

Stockholms bästa acai bowls finns här! Men även supergoda mackor, wraps och sallader som är fräscha och mättande. Även tips till alla vego-burgar älskare! Det märks att allt är gjort från grunden i minsta detalj, som det egengjorda jordnöt... Visa hela »

7 maj 2018

Personalen var som rådjur i strålkastarljus. Stackarna hade aldrig sett en lunchkö förut. Min sallad att ta med (mycket god) tog 45 min att hala upp. Med tanke på att de hade haft öppet i ungefär 45 timmar vid mitt besök får jag väl lov att vara... Visa hela »

18 jul 2019

Ett bra veganställe, önskar att det fanns mer socker- soja- och glutenfritt på menyn, då hade mitt betyg blivit högre.

11 nov 2019

Salladerna är väldigt goda och fräscha. Pommesen..... tror jag ätit LOADED FRIES BEFORE GUYS, 50 ggr. :)

11 nov 2019

Bästa veganska stället!

26 nov 2019

Bästa kafét! Rekommenderar varmt! 🌿🌾

6 aug 2019

Andra gången att besöka Mahalo, första gången på Hornsgatan..nu blev den på Odengatan. Första gången tyckte jag väl att maten var helt ok men inte helt fantastiskt. Denna gång tog jag en smoothiebowl och tycker att toppingen var god då ja... Visa hela »

23 aug 2018

Kan höjas. Har inte ätit mig igenom hela menyn än.

28 jun 2018

Väldigt god mat men det är alldeles för lång väntetid.