Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mahalo Odengatan

3,4 • 9 recensioner
Mahalo Odengatan

Tre år efter att det populära vegancaféet Mahalo öppnade på Söder fick de ett syskon i Vasastan. Här satsar man på grönt och ekologiskt, med fokus på växtbaserad mat och fika. På menyn hittar du allt från nyttiga acai-bowls till ordentliga lunchrätter.

Se även Mahalo Söder

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jun 2019

Äntligen har jag besökt detta ställe! Tog en Acai bowl. Så himla gott, älskar det. Dock inte så billigt.

Jag gillar deras namn på menyn. De hade roliga namn, fries before guys! Haha.

Vi satt ute i solen med småsmå bord. Funkade jä... Visa hela »

20 aug 2018

Åt en smoothiebowl på Mahalo häromdagen och den var helt ok.

Toppingen var väldigt bra (granola, färska bär, jordnötssmör mm) men själva konsistens på bowlen är fryst och smakar lite artificiellt. Man märker att den inte ä... Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Var ett stort fan av Mahalo på Söder och att de öppnade ett till är helt fantastiskt. Fantastisk mat och personal men härlig inredning. Gillar dock det på Söder något mer då läget där är lite bättre, här i Vasastan så si... Visa hela »

30 sep 2018 · Uppdaterad

Ojoj.

Vet inte om jag tyckte besöket, maten eller personalen var varken bra eller dålig i den stressen som genomsyrade hela stället när jag var där, inklusive hos gästerna. Gick hit 15-tiden en lördag och det var vilt. Personalen såg helt vettskrä... Visa hela »

20 jun 2018

Stockholms bästa acai bowls finns här! Men även supergoda mackor, wraps och sallader som är fräscha och mättande. Även tips till alla vego-burgar älskare! Det märks att allt är gjort från grunden i minsta detalj, som det egengjorda jordnöt... Visa hela »

7 maj 2018

Personalen var som rådjur i strålkastarljus. Stackarna hade aldrig sett en lunchkö förut. Min sallad att ta med (mycket god) tog 45 min att hala upp. Med tanke på att de hade haft öppet i ungefär 45 timmar vid mitt besök får jag väl lov att vara... Visa hela »

18 jul 2019

Ett bra veganställe, önskar att det fanns mer socker- soja- och glutenfritt på menyn, då hade mitt betyg blivit högre.

23 aug 2018

Kan höjas. Har inte ätit mig igenom hela menyn än.

28 jun 2018

Väldigt god mat men det är alldeles för lång väntetid.