20hundra5

4,3
12 betyg
Cocktailbar
20hundra5
4,3
12 betyg

Lekfull och uppmärksammad cocktailbar vid Sankt Eriksplan som även serverar tilltugg som toast, nachotallrikar och snacks. Men självklart är det barens populära cocktails som står i fokus. Här kan du även kombinera drinken med olika sällskapsspel.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
12

Recensioner av 20hundra5

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Godaste drinken jag druckit!! Rekommenderar ”mors lilla Olle”, otrolig

·

Avspänt liten bar vid Vanadisrondellen. TV-spelsklassiker på lilla TV:n på ovanvåningen. Fått pris flera år för Stockholms bästa bar. Trångt och hemtrevligt.

En riktig pärla i min smak. Mysig halvliten lokal med GODA drinkar, den med ananas i synnerhet. Hiphop och RnB-influenser uppskattas något oerhört. Mysigt och avslappnat, perfekt för precis vad fan som helst. Gå hit och var trevlig mot Sebbe i baren!!

Hemtrevlig bar som funkar perfekt för AW, dejt eller häng med vänner! Missa inte övervåningen där finns plats för många.

Älskade 20hundrafem! Perfekt bar för härligt häng, trevlig aw eller bara en helt vanlig onsdag! Väldigt goda drinkar och trevlig personal. Så charmigt att man får med sig till platsen en gammal plånbok med massa olika kort i sig där det finns drinkfö...

Fantastiska drinkar på en meny som ständigt byts ut. Mycket lekfullt, och väldigt väl genomfört. Goodbye G&T, welcome PB Jelly Slushie (favorit, när den fanns).
Litet och gemytligt.

Chill ställe med personlighet. Soft övervåning som ser ut lite som fritidsgård.
Om man någonsin tänkt sig Trädgården som ett cafe/bar så skulle 20hundra5 vara det
Spela brädspel. Käka god mackor.
Bra cocktails
Tråkigt...

Kul ställe med roliga smårätter som tacos och burgare, goda cocktails och framför allt det som gör kvällen: spelen! Perfekt för bra stämning.

Får jag ge ett ställe jag besöker för första gången och som bara varit öppet i en vecka fem stjärnor? Ja, eftersom det första besöket varade i 7 timmar. Japp, du hörde rätt. Jag flyttade in direkt och det var motvilligt jag packade ihop n...

Det här stället är faktiskt riktigt schysst och värt en omväg! Ligger lite avlägset dock men nära där jag bor så var förbi en sväng. Dom här kan sina drinkar, helt klart. På övervåningen är det preppat för skö...

Liten, underbar med helt suverän personal! Härlig stämning!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
12

Representerar du 20hundra5?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är 20hundra5?

Vi har klassificerat 20hundra5 som:

  • Cocktailbar

Var ligger 20hundra5?

20hundra5 ligger på Sankt Eriksgatan 102, 113 31, Vasastan. I närheten ligger Torsplan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 500m).