Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

20hundra5

4,0
8 recensioner
20hundra5

Lekfull och uppmärksammad cocktailbar vid Sankt Eriksplan som även serverar tilltugg som toast, nachotallrikar och snacks. Men självklart är det barens populära cocktails som står i fokus. Här kan du även kombinera drinken med olika sällskapsspel.

Användarbilder på 20hundra5 Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från 20hundra5 av Hanna T.
  • Bild från 20hundra5 av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2020

Älskade 20hundrafem! Perfekt bar för härligt häng, trevlig aw eller bara en helt vanlig onsdag! Väldigt goda drinkar och trevlig personal. Så charmigt att man får med sig till platsen en gammal plånbok med massa olika kort i sig där det finns drinkfö... Visa hela »

27 aug 2019

Chill ställe med personlighet. Soft övervåning som ser ut lite som fritidsgård.
Om man någonsin tänkt sig Trädgården som ett cafe/bar så skulle 20hundra5 vara det
Spela brädspel. Käka god mackor.
Bra cocktails
Tråkigt... Visa hela »

2 mar 2020

Hemtrevlig bar som funkar perfekt för AW, dejt eller häng med vänner! Missa inte övervåningen där finns plats för många.

28 feb 2019 · Uppdaterad

Avspänt liten bar vid Vanadisrondellen. TV-spelsklassiker på lilla TV:n på ovanvåningen. Fått pris flera år för Stockholms bästa bar. Trångt och hemtrevligt.

28 mar 2018

Kul ställe med roliga smårätter som tacos och burgare, goda cocktails och framför allt det som gör kvällen: spelen! Perfekt för bra stämning.

13 maj 2015

Får jag ge ett ställe jag besöker för första gången och som bara varit öppet i en vecka fem stjärnor? Ja, eftersom det första besöket varade i 7 timmar. Japp, du hörde rätt. Jag flyttade in direkt och det var motvilligt jag packade ihop n... Visa hela »

11 feb 2016

Det här stället är faktiskt riktigt schysst och värt en omväg! Ligger lite avlägset dock men nära där jag bor så var förbi en sväng. Dom här kan sina drinkar, helt klart. På övervåningen är det preppat för skö... Visa hela »

28 jun 2019

Liten, underbar med helt suverän personal! Härlig stämning!