Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Guld Kaffe & Kök

4,5
6 betyg
Redigera Guld Kaffe & Kök

I anslutning till Sven-Harrys konstmuseum ligger det ljusa matcaféet som öppnade 2019 och bjuder på frukost, mat och fika mitt i Vasaparken. Här kan du mätta magen med en matig sallad, inleda dagen med en nyttig frukostskål eller ta en kaffe och någon sötsak. Eller varför inte beställa in ett glas cava?

Du behöver inte gå på en utställning för att äta på Guld – här har man skapat en modern liten oas med både hälsosamma och frestande godsaker på menyn. I den ljusa lokalen som kantas av fönster från golv till tak kan man ta en paus och blicka ut över parken, köra ett frukostmöte eller mötas upp över en kopp kaffe. För den som är hungrig erbjuds bland annat mättande sallader med asiatiska smaker och lättare varmrätter som går att kombinera med både öl och vin.

Morgonstund har guld i mund, som man brukar säga, och på Guld startar dagen med nyttiga frukostalternativ i form av bland annat chiapudding och ”golden yoghurt” med gurkmeja och frukt. Kaffet kommer från ett lokalt rosteri i Göteborg, men man erbjuder även matcha latte och mörk varm choklad för den som vill dra ner på kaffeintaget. Fika går det att få under hela dagen – disken är fylld med bullar, croissanter och bakverk. I slutet av veckan håller Guld öppet lite längre och då kan man mötas upp över en matbit och ett glas efter jobbet.

Användarbilder på Guld Kaffe & Kök Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Guld Kaffe & Kök av Lina G.
  • Bild från Guld Kaffe & Kök av Lina G.
  • Enkelhet... Lördagsfika – Bild från Guld Kaffe & Kök av Lina G.
  • Färg!  – Bild från Guld Kaffe & Kök av Lina G.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 mar 2020

Kan definitivt vara ett nytt favoritställe!!

Har insett att det är en perfekt (lång)promenad från mig för att sedan avsluta med antingen en kaffe eller lunch på Guld!

Jag tycker det ligger så himla mysigt i Vasaparken - smidigt att ta sig hi... Visa hela »

16 sep 2020

Helt otroligt bra ställe! Lokalen är fint belägen och kvalitet på mat och dryck är väldigt hög!
Missa för guds skull inte att äta frukost här, deras bowls är några av de bästa jag testat och inte klassiker, utan nya, fräsch... Visa hela »

6 jun 2019

Detta är verkligen ett nytt favoritställe. Allt från den coola gulddörrsingången som skjuts åt sidan vid ett knapptryck till utsikten och stämningen. För att inte tala om maten.

Jag åt en varmrökt lax-bowl för ett otroligt rimligt... Visa hela »

12 aug 2019

Ger detta ställe 5 av 5.
Älskar läget, menyn, kaffet och personalen.

27 mar 2020

Jag gillar ställe! Trevlig service, goa saker, bra lokal och stämningen. Mitt i city. Längtar efter varmare tider, då kan man sitta ute och beskåda Vasaparkens grönska!

24 sep 2020

Bra läge men dessvärre grymt besviken på maten. Vi beställde pasta till barnen och fiskgryta. Pastan var helst smaklös och grytan blev vi dåliga av.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.