Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Guld Kaffe & Kök

5,0 • 2 recensioner
Guld Kaffe & Kök

I anslutning till Sven-Harrys konstmuseum ligger det ljusa matcaféet som öppnade 2019 och bjuder på frukost, mat och fika mitt i Vasaparken. Här kan du mätta magen med en matig sallad, inleda dagen med en nyttig frukostskål eller ta en kaffe och någon sötsak. Eller varför inte beställa in ett glas cava?

Du behöver inte gå på en utställning för att äta på Guld – här har man skapat en modern liten oas med både hälsosamma och frestande godsaker på menyn. I den ljusa lokalen som kantas av fönster från golv till tak kan man ta en paus och blicka ut över parken, köra ett frukostmöte eller mötas upp över en kopp kaffe. För den som är hungrig erbjuds bland annat mättande sallader med asiatiska smaker och lättare varmrätter som går att kombinera med både öl och vin.

Morgonstund har guld i mund, som man brukar säga, och på Guld startar dagen med nyttiga frukostalternativ i form av bland annat chiapudding och ”golden yoghurt” med gurkmeja och frukt. Kaffet kommer från ett lokalt rosteri i Göteborg, men man erbjuder även matcha latte och mörk varm choklad för den som vill dra ner på kaffeintaget. Fika går det att få under hela dagen – disken är fylld med bullar, croissanter och bakverk. I slutet av veckan håller Guld öppet lite längre och då kan man mötas upp över en matbit och ett glas efter jobbet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 jun 2019

Detta är verkligen ett nytt favoritställe. Allt från den coola gulddörrsingången som skjuts åt sidan vid ett knapptryck till utsikten och stämningen. För att inte tala om maten.

Jag åt en varmrökt lax-bowl för ett otroligt rimligt... Visa hela »

12 aug 2019

Ger detta ställe 5 av 5.

Älskar läget, menyn, kaffet och personalen.