Ritorno Konditori Etc. Odengatan

3,7
21 betyg
Café
Ritorno
3,7
21 betyg

Ritorno har lockat mängder av stammisar och andra besökare sedan 1930-talet. Den klassiska konditorimiljön är välbevarad, men menyn har uppdaterats och fått tillskott av bland annat hamburgare och bröd från eget bageri. Caféet har även alkoholrättigheter och en populär uteservering med utsikt över Vasaparken.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
21

Recensioner av Ritorno

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ett sånt där Oldie-but-Goldie konditori som aldrig kommer gå ur tiden.

Har tidigare bara fikat semlor här som varje gång varit SÅ GODA, topp 3 i Sthlm!
Denna gång testade jag att luncha där. De har en perfekt All-day-brunch meny med allt fr...

Såhär: nu är jag inte någon sitta-på-kafé-tjej, men OM jag var det så skulle Ritorno vara min go-to. Ja, jag är ju redan i princip stammis när det kommer till takeaway, åtminstone under perioden då det finns semlor.
Det är mysi...

Listad i: Kaféer, Semlor 2024

Mysigt gammalt café. Semlan är toppen, min favorit i Stockholm! Underbar uteservering i solen och otrolig morotskaka😍

·

Absolut den godaste semlan jag ätit i hela mitt liv

Bästa semlan! Ett måste i semmel tider! Klassisk och extremt bra!

En välbevarad gammalpärla! Ritorno är alltid ett säkert kort! Testade årets första lussebulle här, något för mycket pärlsocker för mig men mycket god saffrans smak.

Ingen har väl missat hypen kring Ritorno och deras semlor, nu var det äntligen dags att ta sig hit för att testa en (på självaste Semmeldagen!)!

Var en del kö när jag kom, men väl bemannade lyckades kön försvinna oväntat snabbt. Uppsk...

·

Vinnaren av bästa kardemummabullen 2022, och jag kan bara hålla med. Otroliga kardemummabullar! Även testat vaniljbullen som också är magisk.
Mysigt café som känns väldigt klassiskt, sällsynt nuförtiden. Saknar dessa gamla caféer/kond...

Så gulligt café/konditori med massor av sittplatser. Var där och fikade en semla som var riktigt god och det känns som ett gammalt klassiskt café där man fyller på kaffe själv vid en kaffestation. Något hög ljudnivå och personal som skri...

Jag tror att det tog ett par timmar för mig att sjunka in hur bra Wallenbergaren jag precis åt faktiskt är. Förstår verkligen varför det var kö in under lunchen. Jag ställer mig gärna där igen.
En stark fyra blir det!

Hade läst och hört så mycket om detta ställe och nu i semlan säsongen va det extra hypad med reklam och bäst i test bilder. Tyvärr varken jag eller mina bekanta blev imponerad av semlan.
Kondis på Dalagatan va full proppad med människor även i...

Känslan , miljön , låg volym , luftigt .

Jag är definitivt lag Ritorno, personalen i kassan är urgulliga, servicen i restaurangen tåls väl att lägga på ett litet leende.
Men här får du exakt vad du vill ha; mysigt men halvrajsig inredning, med rejält infista soffor. Superbra alternativ f...

Ruskig service! Har aldrig varit med om att bli utskälld efter noter innan jag ens beställt. En vän hade lämnat in något jag glömt och jag åkte in till stan enbart för att njuta av lunch på Ritorno och samtidigt hämta detta. Möttes av en ursi...

Avslappnad stämning, här sitter man gärna länge och byter ord.

Åt en semla här med vanilkräm istället. Semlan var alldeles för stor och man höll nästan på att spy upp semlan pga all grädde och vanilj. Helt OK

Väldigt bevarat och tidslöst med riktigt bra fika utbud!

Köpte en prinsesstårta från detta stället. Måste ha varit den värsta, sorgligaste och mest smaklösa prinsesstårtan jag någonsin har varit med om. Knappt någon vaniljkräm, torra tårtbotten och en sorglig variant av ett hallonlager. Ku...

Oförskämd ägare/man med pondus som precis skällde ut mig på ett synnerligen oskönt sätt för att jag "låg ner" i soffan. Jag läste en bok och tyckte det var trevligt och lugnt med få besökare. Höggravid med uppenbara ryggsm...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
21

Representerar du Ritorno Konditori Etc. Odengatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Ritorno Konditori Etc. Odengatan?

Ritorno Konditori Etc. Odengatan ligger på Odengatan 80-82, Vasastan. I närheten ligger Sankt Eriksplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 350m).